Galaxy blog: Galaxy S III variánsok a láthatáron

A tavaly piacra dobott Galaxy S II egyik érdekessége a rengeteg elérhető verzióban rejlett: főleg az Egyesült Államokbeli szolgáltatók esetében volt nagy divat, hogy a kínálatukban egy, az eredeti kialakítástól kicsit eltérő mobil jelent meg. Ilyen volt például a fizikai főképernyő gomb érintésérzékennyé alakítása, az LTE-támogatás megjelenése, három helyett négy vezérlőbillentyű alkalmazása. Az alig egy hónapja megjelent Galaxy S III esetében visszafogottabb a helyzet, a dél-koreai gyártó úgy tűnik, nem enged komoly változtatásokat, ám két új variáns mégis megjelent a piacon.

Az első verzió a fejlesztők számára készült, érdekessége, hogy a telefon bootloadere felnyitható, azaz rootolás nélkül telepíthetünk rá új ROM-okat. A készülék egyelőre pusztán az Egyesült Államokbeli Verizon szolgáltatónál vásárolható meg, az ára 599 amerikai dollár, ami 142 ezer magyar forintnak felel meg. Ez a hír az említett szolgáltató vásárlói számára lehet fontos, hiszen jelenleg a Verizonnál kapható Galaxy s III zárt bootloaderrel érkezik.

A második típus inkább a külsejében tér el a megszokottól. Míg a Galaxy S III a bejelentéskor két színben volt elérhető, a fehér és kék modellek mellé hamarosan egy piros kiadás is napvilágot lát majd. A készülék július végén lesz elérhető, először a szintén amerikai AT&T szolgáltató kínálatában debütál majd.

Azóta történt

Előzmények