Galaxy blog: Galaxy Note 3 Experience alkalmazás

Előfordult már, hogy egy gyártó dedikált alkalmazással jelentkezett az aktuális zászlóshajó megjelenésekor, mely az adott eszköz újdonságaira fókuszál. Ezek az alkalmazások általában a szoftveres képességekre vannak kihegyezve, melyeket tutorial-szerűen, a felhasználót lépésről lépésre vezetve mutatnak be. A Samsung új szoftvere is ebbe a kategóriába tartozik, a napokban megjelent app a Galaxy Note 3 Experience (azaz magyarul Galaxy Note 3 élmény) névre hallgat.

Az alkalmazásban kipróbálható többek között az Air Command névre hallgató gyorsmenü, az Action Memo jegyzetelő, a ScreenWrite, mely képernyőfotóra történő rajzolást tesz lehetővé, valamint az S Finder keresőszolgáltatás, csak hogy néhányat említsünk. Ezek mellett néhány Galaxy Gear funkciót is szemügyre vehetünk, a Hands-free Call segítségével az okosórával fogadhatjuk a bejövő hívásokat, a Glance Notification a Gear kijelzőjén jeleníti meg az értesítéseket. A legtöbb mellé videó is tartozik, extraként pedig a Galaxy Note 3 mellé vásárolható kiegészítőkról is tartalmaz információkat a program.

Az alkalmazás androidos telefonokra érhető el, beszerezni a Play Store-on keresztül, ezen a hivatkozáson lehet. Bár a minimális rendszerkövetelmény Android 2.2, a leírás szerint az optimális futáshoz 1920 x 1080 képpontos kijelző, Android 4.1 és legalább 1,4 GHz órajelű processzor szükséges

Azóta történt

Előzmények