Fülhallgatóval bővülhet a OnePlus Nord család

TWS fülhallgatón és egy Oscar fedőnevű telefonon dolgozik a OnePlus, előbbi a Nord széria kínálatát bővítheti, utóbbi a OnePlus 10 lehet.

A OnePlus Buds fülhallgatók mellé megfizethetőbb árú TWS-t fejleszt a kínai cég, állítja a 91Mobiles. Az oldal a prototípus alapján készült renderképeket is közölt a fülhallgatókról, az ezeken látható arany és fekete színű kör állítólag fizikai gomb lesz, a fülhallgatóban nem lesz érintőfelület annak irányítására. A szár viszonylag rövid, ám annál szélesebb, a fülhallgató kialakítása pedig in-ear, cserélhető gumiharangokkal. A TWS megjelenéséről egyelőre semmit nem tudni, így az sem biztos, hogy a globális piacot eléri a termék, lehet, hogy csak Indiában vagy más árérzékenyebb országban lesz értékesítve.

A fülhallgatók, illetve a hordozó és töltő tok.A fülhallgatók, illetve a hordozó és töltő tok. A fülhallgatók, illetve a hordozó és töltő tok. (forrás: 91Mobiles) [+]

Oscarról, az állítólagos új OnePlus telefonról annyit tudni, hogy a második negyedévben debütál majd, tehát valamikor április és június között esedékes megjelenése. A 91Mobiles szerint számozott csúcskészülékről van szó, legvalószínűbb, hogy a OnePlus 10 Pro mellé mutathat be a cég egy egyszerűbb modellt. 2022-ben egyébként a Nord név alatti kínálatot bővítheti szorgosan a OnePlus, állítólag aktivitásmérő fitnesz-karkötővel, okosórával és táblagéppel is készülnek az okostelefonok mellé.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés