Frissítést kapott a Gear S2

A Samsung Gear S2 már nem mai okosóra, 2015-ben mutatták be, ezért különösen örömteli, hogy még mindig érkeznek rá új extrákat hozó frissítések. Változtattak a Tizen alapjaira épülő szoftver kezelőfelületén, a beállítások panel könnyebben elérhető bárhonnan, a kedvenc parancsikonok automatikusn rendeződnek, de kézzel is konfogiruláhatók, illetve az alkalmazások közötti váltást tették egyszerűbbé.


[+]

A Samsung Health programban ehleyeztek egy multi-workout módot, aki sokféle edzést végez az órával, könnyebben tud váltani köztük, és ha túl sok ideig lustálkodik, jönni fognak az inaktivitásra figyelmeztető értesítések.


[+]

Mostantól a Gear S2 kontrollerként működik a Gear VR-hoz, és a PowerPoint diákat is lehet vele léptetni.


[+]

Az időjárás alkalmazás még részletesebben mutatja az előrejelzéseket.

Előzmények

  • Rendszerfrissítést kaptak a Gear S2-k

    Továbbra sem lehet tudni, hogy frissül-e majd Tizen 3.0-ra az óra, egyelőre egy kisebb, üzemidőt optimalizáló szoftver érkezett.

  • Samsung Gear S3 - második kör

    A Gear S3 továbbviszi az elődmodell érdemeit, a tekerőgyűrű további funkciókkal bővült, az ergonómia és a megjelenés kifinomultabbá vált, nem utolsó sorban pedig a hardver is fejlődött.

  • Samsung Gear S2 - egy gyűrű mind felett

    Öt perc használat és kiderül: a kijelzőt körbevevő lünettájával jó irányba mozdította el a Samsung az okosóra piacot. Vajon a Tizen OS és persze a hozzá kapcsolódó fejlesztői közösség is felnő a feladathoz?

Hirdetés