Friss rendszerrel és lapakakészlettel várható a Realme 10

A Realme főszériájának következő generációja mindenből a legújabbat nyújtja majd. Hardver és szoftver tekintetében legalábbis mindenképpen.

A  Realme tízes szériája jövő év elején várható, nyilvánvaló, hogy már most felbukkan itt-ott, jelen esetben a Geekbenchnél. A teljesítménytesztet a MediaTek friss, de továbbra is 4G-s lapkakészletével abszolválta 8 GB rendszermemória társaságában. A Helio G99, noha új szett, igazából a G96 újrahasznosított verziója valamivel megemelt órajelekkel. A lényeg leginkább a csíkszélesség, ami itt már 6 nanométer szemben az előző generáció 12 nanométeres gyártástechnológiájával.

A teljesítmény így nem változik jelentősen, az energiahatékonyság és üzemidő viszont sokat javulhat, amihez a Realme 5000 mAh-s telepet biztosít. A szettet egyelőre csak két készülékben (Infinix Note 12 Pro és Vivo V25e) lehet kipróbálni a gyakorlatban, de jövő évtől népszerű választás lehet az alsó középkategóriában. A Realme 10 természetesen már Android 13-mal érkezik, a teszt is a legfrissebb rendszerverzióval futott, de az idei, kilences szériának sem kell sokat várni, a Realme tervei szerint 2023 első negyedévében minden modell megkapja az új Androidot.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés