Fotókon csodálható meg a Blade S6

Hirdetés

Egy online viszonteladó (valószínűleg) bakijának köszönhetően képek kerültek fel az internetre a ZTE hamarosan érkező készülékéről. A Blade S6 fantázianévre hallgató kütyü korábban már a TENAA, azaz a kínai hírközlési hatóság jóváhagyását is megkapta. A fotókon egyébként jól látható a készülék formavilága, mely az iPhone 6 Plusban olyan érzést kelthet, mintha saját magát "nézné" a tükörben.

ZTE Blade S6

Az eddigi információk szerint a 157 x 78 x 7,9 milliméteres dimenziókkal és 160 grammos tömeggel rendelkező S6-ot egy 64 bites MediaTek MT6752 chipset hajtja, melyben többek között egy 1,5 GHz-re skálázott nyolcmagos processzor és 2 GB RAM található. A kijelző 5,5 hüvelykes és 720p felbontású.

ZTE Blade S6

Az Android 4.4.4 KitKat operációs rendszerrel érkező szerkezet egy dupla ledes villanóval ellátott 8 megapixeles kamerával rendelkezik, a belső tárhely mérete pedig 16 GB. Ugyan sem árról, sem pedig megjelenési időpontról nem esett eddig szó, várhatóan a következő hetekben leleplezésre kerül majd a ZTE büszkesége.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • MWC 2015: A ZTE Star 2-t is kipróbáltuk

    Full HD-s megjelenítővel és igen könnyű kivitellel kecsegtet a Star 2, amely ugyan korábban már bemutatkozott, most azonban sikerült nekünk is lencsevégre kapni.

Előzmények

  • Apple iPhone 6 Plus - szükség törvényt bont

    Az Apple soha nem látott méretű iPhone-t dobott piacra, hogy saját pályáján verje meg a Samsungot. Megváltozott formavilág, új iOS, fejlesztett kamera... elég ez a sikerhez?

  • ZTE Blade Q Mini - kicsi huszár

    A kínaiak üdvöskéje az alsóbb szegmensben próbál irányt mutatni, nagyon jó sebesség, könnyed kezelhetőség, szép kijelző és 1 GB RAM jellemzi.

  • ZTE Blade G - G lett és pont

    A kínai gyártó újdonsága a penge név ellenére nem annyira vékony már, viszont teljesen jól használható, gyors szoftver és kellemes ár jellemzi.

Hirdetés