Több mint 50 ezer Nubia Z7-et értékesített a ZTE öt perc alatt

A ZTE nemrég jelentette be új terméksorozatát, melybe a QHD kijelzővel szerelt Nubia Z7, valamint a Z7 Max és a Z7 mini tartozik. A konkurens Xiaomi már bizonyította, hogy hazai pályán milyen jól lehet teljesíteni, a ZTE pedig szintén kiemelkedő eredményről számolt be; a Nubia Z7 triumvirátusból 4 perc 36 másodperc alatt összesen 52 800 darabot értékesítettek. A beszámoló nem részletezi, hogy melyik modellből pontosan mennyi fogyott, ám az látszik, hogy a csábító specifikáció és a vonzó ár megfoghatta a felhasználókat.

A Nubia Z7-t ugyanis 5.5 hüvelykes QHD (2560 x 1440 pixel) kijelzőt, valamint 3 GB RAM-mal, 2,5 GHz-re skálázott négymagos processzorral ellátott Qualcomm Snapdragon 801 lapkakészletet kapott, a Z7 Max pedig ennek egy kicsit visszafogottabb változata, hiszen ebben a készülékben már csak Full HD felbontású megjelenítő és 2 GB RAM található. A Z7 mini szintén nem rossz ajánlat, az előbbi duóhoz hasonlóan Snapdragon 801 chipset biztosítja a hardveres erőforrást, ami az 5 hüvelyk képátlójú, 1080p-s kijelzőt hajtja meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Azóta történt

  • Fotókon a Nubia Z9?

    Kamerák előtt pózolt a ZTE idei évre tervezett legnagyobb dobása, mely rövidesen piacra is kerülhet.

Előzmények

  • ZTE Blade L2 - csalóka sorozat

    Két SIM-et kezelő, egész korrekt hardverrel rendelkező masina érkezett hozzánk, a kijelző méretes, ám a kellemes árazásnak a felbontás és a kamera esett áldozatául.

  • ZTE Blade Q Mini - kicsi huszár

    A kínaiak üdvöskéje az alsóbb szegmensben próbál irányt mutatni, nagyon jó sebesség, könnyed kezelhetőség, szép kijelző és 1 GB RAM jellemzi.

  • ZTE Blade V - négyhengeres energia

    A kínaiak véglegesítették a korábban nálunk járt terméküket, viszonylag nagy külső, négymagos hardver jellemzi, ráadásul az árcímke is vonzónak mondható.

  • ZTE Blade G - G lett és pont

    A kínai gyártó újdonsága a penge név ellenére nem annyira vékony már, viszont teljesen jól használható, gyors szoftver és kellemes ár jellemzi.

Hirdetés