Hirdetés

Fontos változás a videós tartalmak kapcsán

Negyvenhét percen át tudnám megállás nélkül osztani az észt arról, hogy miképpen változtak (és változnak) a tartalomfogyasztási szokások online (főleg a tech tartalom kapcsán), de ettől most inkább tekintsünk el, hogy csak a végeredménnyel foglalkozzunk. Jelesül, hogy a klasszikus online tartalom mellé felnőtt a videós kontent is, létezik egy fogyasztói csoport, aki inkább videót néz, mintsem cikket olvas. Úgyhogy persze megpróbáltunk mi is mindent, ami erőnkből telt, hogy ezen igényeknek is megfeleljünk (YouTube csatornánkon majdnem 2000 videót publikáltunk, csináltunk élő streamet, van 41 ezer feliratkozónk), de a szerkesztőségnek még mindig jobbára idegen ez a terep. És hát időben is nehezen szorítjuk be, mert egy ha már csináljuk, akkor csináljuk jól, az pedig rengeteg időt igényel.

Úgyhogy stílszerűen videón jelentjük be az ezzel kapcsolatos változást:

Nem nagyon lehet a fentiekhez mit hozzátenni. A Prohardver lapcsalád videós ágát mostantól a srácok képviselik, együtt dolgozunk, hogy mindenki arra fókuszálhasson, amiben igazán jó és eredményes, de persze egy csomó dolog kapcsán erősíteni is tudjuk egymást. Tartalmilag nincs lényeges változás, mindenki csinálja, ami eddig is a dolga volt, csak épp segítjük egymást (ahogyan a Mobilarena és a Prohardver is teszi) és több tartalom keletkezik.

Mostantól hivatalos, mostantól így működik. Olvassatok minket és nézzétek a Tech2-t a YouTube-on. És nyitva a fórum, ahol örömmel válaszolunk a hozzászólásokra.

Hirdetés