Hirdetés

Felpörögtünk, jönnek az új blogok

Nagyon húzós hónapon vagyunk túl, áprilisban rengeteg dolgunk volt az új design és az új funkciók miatt. Nem is jutott minden napra teszt, pedig ez nálunk alapcél. De mostantól végre azon a fordulatszámon pörgünk tovább, amit kitűztünk magunknak, mondom a részleteket.

Bada-nap, jövő pénteken. Március óta szervezzük, rengeteg energia van benne. Ezzel kapcsolatos, hogy a Wave ilyen hamar hozzánk került, illetve indulnak a blogok is: egy fejlesztői és egy alkalmazásokkal foglalkozó rovattal bővülünk hamarosan.

Nyomulunk más vonalon is, hamarosan az eddigi érdeklődésünkön alapvetően kívülálló blog is indul (részletek holnap), ami pont azért ígérkezik érdekesnek, mert ezúttal inkább felhasználóként tesszük hozzá észrevételeinket a témához.

Továbbra is nyomjuk a rádiót, itt is lesznek változások, érdemes minket hallgatni minden pénteket a 98.6-on.

Sok teszt lesz a következő napokban, némi ízelítő: HTC Smart, LG GS290, Nokia 2710. De ez csak a jéghegy csúcsa. Az Apple kiegészítők blogban is lesznek extra cuccok, hamarosan újabb fejezetéhez érkezik a Cookie Fresh névadós pályázat is.

Hamarosan összeáll a mobiladatbazis.hu is, bár azzal még bőven lesz tökörészés, hiszen fel kell töltsük adatokkal. De a rendszer már készen van, nem fogtok lemaradni az indulásról, ez biztos. Más fejlesztések is a csőben vannak, ezek két-három héten belül mindenképpen látványos eredményekkel járnak.

Úgyhogy itt vagyunk, nyomjuk, csináljuk. Nekem ez az elmúlt 5+2 év legfantasztikusabb időszaka, nagyjából a Mobile Meeting óta érzem, hogy igazán felnőttünk. Eddig volt másik állásom is (februárig, for sure), most már csak az Aréna van, és sokkal előbb meg kellett volna ezt lépni, ezt így érdemes, így kell csinálni. Így működik, így szeretem. És növelni kell a stábot, mert egyszerűen nem lehet lassan mindezt bírni. Ez még előttünk áll, de elkerülhetetlen.

Örülök, hogy ennyien olvastok minket töretlenül. És lehet, hogy nem is tudjátok, de azt szokták mondani a gyártók és az ügynökségek, hogy a nálunk futó reklámoknak kifejezetten jó az átkattintási mutatója. Ha nem így lenne, akkor nem maradnánk fent, ezt nektek köszönhetjük, tartsátok meg jó szokásotokat.

Köszönjük.

Azóta történt

Hirdetés