Felbukkant az Oppo Find 9

Nem sok információt láttunk korábban az Oppo Find 9-ről, így elég váratlan, hogy viszonylag hosszú csend után a GFXBench adatbázisában láthatjuk a készüléket. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a kijelző mérete nem változik, marad az 5,5 hüvelykes, 1080 x 1920 pixeles felbontású megjelenítő, ám hardveres téren nem Qualcomm chippel, hanem MediaTek MT6755 (alias Helio P10) lapkával találkozhatunk majd, amit 4 gigabájt RAM és 64 gigabájtos belső tároló egészít majd ki. A hátlapi kamera 13 megapixelesnek tűnik, állítólag 4K videók rögzítésére is alkalmas lesz, az előlapi egység pedig 16 megapixeles lehet.

X9009 munkanéven fut az eszköz.
X9009 munkanéven fut az eszköz. [+]

Az SoC-ben található Mali-T860 grafikai egység teljesítménye nem rossz, de lehetne erősebb is, a Manhattan teszt 7 fps-sel zárult, míg a T-Rexen 17 fps körüli eredményeket lehetett tapasztalni. Egyelőre nem lehet tudni, hogy milyen a telefon külleme és mikor mutatkozik be, remélhetőleg nemsokára még többet megtudunk róla.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

Előzmények

  • Megmutatta az erejét a MediaTek Helio P10

    A kompetitíven árazott, friss középkategóriás MediaTek SoC ellátogatott a szakma által gyakran használt GeekBench egy- és többmagos processzoros teljesítménytesztjére.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

  • Oppo Find 5 - nem csak a nagyok tudnak

    Messziről jött telefon azt mond, amit akar. De az Oppo Find 5 jól mondja: nem csak a nagy márkák képesek csúcsmodellt készíteni, ráadásul a szoftver is ugyanolyan fontos, mint a vas.

Hirdetés