Február 11-én érkezik a Nord CE2 5G

Legalábbis egy igen megbízható twitteres forrás ezt állítja, ez pedig összecseng a kiszivárgott ütemtervvel.

Nemrég előkerült a OnePlus tervezett készülékbemutatóinak vázlatos ütemterve, ahol a Nord modellek februári dátummal szerepeltek. Pontosabban a február szerepelt, mint értelmezhető információ. Max Jambor közben kiderítette, hogy ez jó eséllyel tényleg így is lesz, a Nord 20-ról egyelőre nem esett szó, de a Nord CE2 5G pedig konkrétan február 11-én mutatkozik be. A mellékelt előzetes és a korábbi specifikációk alapján viszont olyan nagy izgalomra nem kell számítani.

Értelemszerűen a zöld készülék a OnePlusé, a kék az Oppo.

Úgy tűnik, a OnePlus Nord CE2 5G egy átcímkézett és kicsit felturbózott Oppo Reno 7 SE lesz. A 6,43 hüvelykes, 90 Hz-es, HDR10 OLED panel közös, a MediaTek Dimensity 900-as szett 8/128 vagy 256 GB RAM-mal szintén, az adatkommunikációs képességek is megegyeznek majd (majdnem), de a OnePlus készüléke eltérő kamerarendszert, gyorsabb töltést, NFC-t és 3,5 milliméteres jack csatlakozót is kap.

A Nord CE2 4500 mAh-s akkumulátorát 33 helyett 65 wattos teljesítménnyel lehet tölteni, a főkamera felbontása 64 megapixelre nő, a 2 megapixeles mélységszenzor helyett pedig kap egy 8 megapixeles ultraszéleset. A 2 megapixeles makró szerencsére marad [igen, irónia]. Plusz, a tavalyi Reno modellel ellentétben az idei Nord CE2 már Android 12-es alapokon érkezik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés