Ez lehet a Motorola Moto G22

Képek és specifikációk kerültek elő két új Motorola telefonról, a G22-ről és az Edge 30 Próról.

Február 24-én lesz a Motorola Edge 30 Pro nemzetközi bemutatója, a készülék minden valószínűség szerint a Kínában már bemutatott Edge X30 Pro telefon átnevezett változata lesz. Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 lesz a motorháztető alatt, hozzá 8 GB RAM és 128 GB tárhely, a microSD kártyás bővítésről azonban le kell mondani. Az akkumulátor 5000 milliamperórás, ezt zsinóron keresztül 68 wattos gyorstöltéssel lehet felpumpálni.

A kijelző az Edge 30 Próban egy 6,7 hüvelykes OLED panel 2400 × 1080 pixeles felbontással és 144 Hz-ig felkúszó képfrissítésen. A hátlapon van egy széles és egy ultraszéles kamera, mindkettő 50 megapixeles felbontással dolgozik, segítségükre egy 2 megapixeles mélységérzékelő siet, ha szükség van rá. Várhatóan már a dobozból kivéve Android 12-t fog futtatni az Edge 30 Pro, a kiszivárgott képek alapján fekete vagy szürke készülékházba csomagolva a zöld robotos rendszert.

Képeken a Motorola Edge 30 ProKépeken a Motorola Edge 30 ProKépeken a Motorola Edge 30 Pro Képeken a Motorola Edge 30 Pro (forrás: Phone Arena) [+]

A Moto G22 egy alacsonyabb kategóriás telefon. Ez a kiszivárgott adatok alapján a MediaTek Helio G37 köré épülhet, 5G nem lesz benne. A kijelző 6,5 hüvelyk átmérőjű a pletykák alapján, 720 × 1600 pixeles felbontással és 90 Hz-es maximum frissítéssel. Itt szó sincs AMOLED-ről, IPS LCD-vel dolgozik a Moto. Az előlapi kamera dizájn tekintetében változatlanul lett elhelyezve, a 16 megapixeles egység a képernyő tetején középre vágva figyel ránk. A hátlapon három kamera dolgozik, egy 50 megapixeles széles, egy 8 megapixeles ultraszéles és egy 2 megapixeles teljesen felesleges makró vagy mélységérzékelő szenzor.

A Motorola Moto G22 kék színben
A Motorola Moto G22 kék színben [+]

A kiszivárgott információk alapján az akkumulátor 5000 milliamperórás lesz itt is, de a szupergyors töltés nem opció. Rendszermemóriából 4 GB áll majd a felhasználók rendelkezésére, tárhelyből pedig 64 GB, utóbbit azonban microSD kártyával lehet tovább bővíteni. Szoftveresen ez is az Android 12-re épül, feketében, fehérben és kékben kerülhet forgalomba. A telefon bemutatásának időpontjáról egyelőre nincs hír, de nem kizárt, hogy az Edge 30 Pro mellett ez is még az MWC előtt debütál.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés