Európában is elérhető lesz a frissen bemutatott Realme füles és óra

Az indiai és kínai eseményeken bemutatott hordható okoseszközök európai árakat és megjelenési dátumot is kaptak.

A Realme tegnap mutatta be Kínában és Indiában az első okosóráját és két TWS fülhallgatót, az árakat pedig nyilván a helyi piacra vonatkoztatva közölték, európai elérhetőségről pedig akkor és ott nem volt szó. A Realme viszont erősen tendál nyugat felé, egyre több készülék kerül hivatalosan forgalomba a hazai piacon is, így valószínű, hogy a hordható okoseszközök is megérkeznek előbb-utóbb.


További képek a galériában!

Európába mindenképpen, természetesen kissé magasabb nyitóáron, de ez már nem meglepetés. A Realme Watch 55 euróba fog kerülni, ami körülbelül 19 ezer forintot jelent (szemben az indiai 17 ezer forinttal), a Buds Air Neo 13 ezer forintba (ez majdnem ugyanannyi, mint Kínában), a szuperolcsó Buds Q helyett pedig a korábban bemutatott Realme Band jön errefelé 8 ezer forintnak megfelelő euróért. A termékek június 22-től lesznek elérhetők, elvileg mindenféle early bird akcióval.

Azóta történt

  • Realme Watch - kihozták olcsÓra

    A gyártó első okosórája alig kerül többe, mint egy bármilyen karperec. Persze nem egy komoly szerkezet, de a legfontosabb dolgokat simán hozza.

Előzmények

Hirdetés