2019. február 23., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Európába is megérkezett a Land Rover moduláris kalandmobilja

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: GSMArena

A Land Rover strapamobilja az MWC-n még nem volt készen piaci forgalmazásra, most viszont Európában is teljes valójában megvásárolható.

Hirdetés

A Bullitt által által megvalósított Land Rover koncepció különleges készüléket eredményezett, bicikliseknek, túrázóknak és extra hosszú üzemidőre vágyóknak is kínál kiegészítő csomagokat, amelyek megdobják az egyébként IP68-as védelemmel, megerősített készülékházzal és hitelesített ütésállósággal bíró Land Rover Explore vonzerejét. Mondjuk, ennek ára is van, Angliában például 600 font, ami pont 200 ezer forint, a Helio X28-as mobilért.


[+]

Németországban 650 eurót kell átadni az Explore-ért cserébe, ami jelenlegi (nem szerény) árfolyamon 210 ezer forintnak felel meg. Viszont szintén jár hozzá a nagyjából 110 euró értékű Adventure Pack, amiben van egy 3600 mAh kapacitású kiegészítő akkumulátor a beépített 4000 mAh-t megtoldva, egy extra, kerámiából készült magas érzékenységű GPS antenna és egy karabiner, mindez kvázi tok formában csatlakoztatva a moduláris készülékre.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.