EU-s árat kapott a Realme GT Master

Remek indulóárral és komoly felszereltséggel hódíthat a következő ár/érték bajnok Realme.

Egyre komolyabb a BBK csoportba tartozó Realme európai és azon belül magyarországi jelenléte, aminek a Realme GT 5G a tökéletes példája: a Snapdragon 888-cal szerelt, igaz, kamerás képességekben azért már visszafogottabb csúcsmobil minden hazai teherrel együtt is 200 ezer forintba kerül. A következő ár/érték bajnok a Realme GT Master Edition lehet – ugyanarról a Snapdragon 778G 5G chippel szerelt, felső-középkategóriás darabról van szó, amely Kínában már bemutatkozott, és tegnap követte az indiai, illetve az európai premier.


[+]

Megvan a 120 Hz-es, FHD+ felbontású és 6,43"-es Super AMOLED panel, a 4300 mAh-s telep és a 65 wattos villámtöltés, a 32 megapixeles előlapi kamera és a 64 + 8 (ultraszéles) + 2 megapixeles hátlapi rendszer (makró). A Master Edition ráadásul sajátos dizájnt kapott Naoto Fukasawa tervező jóvoltából, illetve most eurós nyitóárat, ha jelen pillanatban a gyártó lokális webshopjában a GT efféle kiadása még nem is érhető el.


[+]

A GSM Arena szerint a jövő héten induló előrendelési akció keretében a 6/128 GB-os változat 300 euróba fog kerülni (105 ezer forint), de ez különféle kedvezményekkel kombinálva akár 256 euróig letornázható (90 ezer forint), hogy aztán, már hivatalos forgalomban a mesterkiadás 350 eurós árra rendezkedjen be (122 ezer forint). Nyilván a puding próbája az evés, és mi is kíváncsian várjuk, hogy a papíron roppant meggyőző mobil hogyan teljesít a mindennapokban, az alapok mindenesetre ígéretesek.

Előzmények

Hirdetés