Hirdetés
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Nagyon a két os irányába haladunk. A Hua is le fog térdelni a Harmony-val, nagyobb összeggel mernék fogadni rá.
"Van három rágóm, pont hárman vagyunk. Egy kell holnapra..."
-
Maxxy10
addikt
Nekem így elsőre nem tűnik rossznak. Persze megvárjuk a következő órát vagy órákat amiket majd bemutatnak, kíváncsi leszek a végeredményre.
-
jacis
nagyúr
Jónak tűnik így elsőre.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
kakuk.tamas
addikt
Szerintem várjuk meg, hogy a Samsung mit tud kezdeni a Google által igencsak elhanyagolt WearOS-el. A legjobb az lenne, ha full szabad kezet adna a Samsungnak, és ők azt csinálhatnának vele, amit akarnak. Szerintem vissza fogjuk sírni a Tizen-t. Annó WearOS után élmény volt használni.
A Samsung most kapott észbe, hogy nincs egy épkézláb ökoszisztémája az eszközöknek (ami ha mégis van, nulla funkcionalitással bír).
A következő lépésnek annak kellene lennie, hogy droidos vonalon végre ne úgy tekintsünk a tabokra, mint egy nagy kijelzős mobilra. (És itt a Harmony előnye, mert ők normálisan látják azt a réteget. És nagyon jó, hogy ezt az Apple-től lesték el, és nem a Samsungtól.)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
Somatom
veterán
válasz kakuk.tamas #4 üzenetére
Használsz Te egyáltalán Samsung ökoszisztémát? Nálam teló, tab, TV van és elég jól össze tudnak dolgozni. Az iPad még mindíg csak a kétablakos módnál tart. Ezt a Samu asszem 2013 -ban mutatta be a Note1 -ben. A 7 -es Androidtól pedig minden Anndroidos teló, tab tudja a multiwindow módot, átméretezhető ablakokkal, amire a Samsung DeX is épül.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
törölt tag
Mondjuk ha már felnagyított telefon UI, ez pont az ipadOS-re igaz szerintem. Tök ugyanaz az egész, mint az iOS, csak nagyobb képernyőn.
Az meg hogy appokon belül mi van ezer éve megoldható Androidon is, van rá fejlesztői eszköz, csak sok fejlesztő leszarja sajnos. Egyébként iPaden is, csomó dolog csak felnagyított telefon app. -
klambi
addikt
Én csak pár dolgot hiányoltam de azt erősen amit a wear tudott:
WIFI-n is csatlakozika telefononhoz (lehet valamit nem jól állítok be de nekem ha bt hatókörén kívül vagyok akkor lecsatlakozik... a wearOS-es volt órámmal kimentem a kerbe és simán telefonáltam róla, és a házban volt valahol... ez nagyon hiányzik!)
Kevesebb alkalamzás, pl shazamot nagyon használnám órán, de nincs!! imádtam az órás behallgatást!
Igazából még néhány alkalmazás és már imádnám is, remélem a wearOS-el ezt kikupálják"Mond szépen angolul: Gyors róka!"
-
Somatom
veterán
Azt hogy csináltad? Mint Hasselhoff? Beneveznék egy ilyen órára, ha headsetes lenne, mint a Talkbandem. De, ez a csuklóba beszélés nekem nem pálya.
-
Divinity
őstag
Kinek mi, én Wear OS után egyáltalán nem tudtam megszokni, butának hatott utána nagyon.
return Mono.fromCompletionStage(client::resolve).map { it.sign }
-
MrOomen
tag
Pedig a Samsung telefon és Samsung óra wifin keresztül folytat mindent, ha bluetooth hatótávon túl vagy. Sima Watchom és S10-esem van, tökéletesen működik. Telefonáltam is már így, üzeneteim, értesítéseim is rendesen megjönnek
-
Huntszy
tag
Hát nem órán keresztül telfonálva kell gyakorolni a Hamlettet a másnapi előadásra az tuti. De arra mondjuk tökéletes szerintem ha épp kint vagy a kertben, a telód nincs nálad, felhívnak és tudsz a hívó féllel fél percet beszélni, hogy nagyon sürgős vagy tud várni 5 percet míg beérsz vagy esetleg fél órát mire végzel? Erre nagyon praktikus tud lenni.
A második példa mikor túrázás közben a telefon a túrazsák mélyén van és felhív pár társ aki előrébb van, hogy merre vagyunk mikor érünk oda. Erre az 5 szóra kár végigszenvedni a tásla le, telefont előkotor, felvesz (ha még csöng egyáltalán), teló vissza, táska vissza és akkor utat folytat.
A fenti esetekre amik elő-elő fordulnak (de azért aláírom, hogy nem minden nap) tökéletes az órán telefonálás.
Az egyetlen szívfájdalmam, hogy a fenti eseteknél egyszer sem én voltam az aki ezt csinálta csak mellettem más. El is öntött a sárga irígység
WearOS órája ismerősömnek volt, eléggé lelombozott az instabilitása/megbízhatatlansága több tekintetben is. Samu órán gondolkodtam én is mert egyébként nagyon jó konstrukciónak tűnnek de a szűkös alkalmazáskínálat engem is zavar (szintén van ismerősi körben így van közeli, másodkézből, való tapasztalat). Remélem, hogy ez az újdonsült házasság javára válik mindkét félnek. Én nagyon szurkolok mert szívesen vennék egy jó órát csak eddig egyik sem tudott annyit amennyit elkérnek érte így nem vásároltam meg őket. Kivéve az Apple Watch, az egy nagyon jó cucc szerintem, csak mobil vonalon nem almám van, nem is lesz - másik téma-, így az kilőve.
Remélem Samu GAssistantot fogja majd használni az órákon nem Byxbit. Most is rá lehet hackelni de erős hack. Azért az is tök kényelmes lenne ha mondjuk hazafelé tekerve az utolsó sarkon befordulva már tudnám nyitni vele a kaput. Ha lesz egy jó Samu óra GA-al szerintem már keresem is a céget aki elektromosan nyithatóvá teszi itthon a kaput és tud integrálódni Home Assistantal -
Somatom
veterán
Ezért van Talkband B5 -öm (azóta már van B6 is). Sajnos, nincs NFC a fizetéshez és appokat sem lehet rá telepíteni. De, egy kapunyitást sztem még ezzel is tudnék indítani. Androidon ezt egyáltalán nem látom problémásnak. Automatizálóval és beépülőkkel sok trükköt meg lehet csinálni.
[ Szerkesztve ]
-
MrOomen
tag
Galaxy Wearebles appon belül a fiókok menüpont alatt a távoli kapcsolódás be van nyomva?
Hivások és üzenetek más eszközön opcióra is nézz rá, az órán a wifi legyen automatikus beállításon, és legyenek leszinkronizálva rá a wifi jelszavak.
Ha még fenáll a probléma akkor látatlanban nincs más tippem -
szami777
addikt
Nem tudjátok, várhatóak a régi készülékre a frissítések erre, vagy csak újakra majd? (Pl watch active 2)
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
szami777
addikt
Köszi szépen a választ.
Na nem mintha annyia földhöz vágna, a watch active 2-n lévő tizen is parádés, csak érdekel, mi jött ki ebből a házasságból.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az év végén kivégzi a GeForce Experience-et az NVIDIA
- Google Pixel topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vicces képek
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Óra topik
- Főzőcskés topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Apple Care+
- Apple Watch Ultra 2 49mm, Fekete Színben, Bontatlan! 3 év garanciával
- Apple Watch 7 45mm Nike Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 90%/p3695
- Apple Watch 7 Red 41mm/1 -3 hónap gar./Akku 100%/p3694/
- Apple Watch 9 45mm Silver /Újszerű/1 hónap gar./Akku 99%/p3693/