Hirdetés

Érkezik a Lollipop az LG L90-re

Az LG L90 még tavaly februárban mutatkozott be a Mobile World Congress kiállításon, a koreai gyártó a középkategóriába szánta a 4,7 hüvelykes HD kijelzővel és Snapdragon 400 chipsettel szerelt készülékét. A telefonon szoftverfrissítésén úgy tűnik, hogy lázasan dolgozott a vállalat, hiszen először Indiában, majd más régiókban is elérhetővé válik rá a Lollipop operációs rendszer.

A frissítés OTA, azaz vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is telepíthető lesz, a csomag mérete pedig 780 MB. Egyelőre nincs arról információ, hogy pontosan milyen újdonságokat hoz magával az update, ám minden bizonnyal megújul a felület, és a G3-tól is jónéhány funkciót megörököl majd a mobil.

Mindeközben továbbra sincs nagyon hír például az LG G2-ről, pedig nekünk Ken Hong korábban azt ígérte, hogy azt a terméket sem felejtik majd ki a Lollipop frissítési ütemtervéből.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G3 S - mini-helyett-S

    Megérkezett a G3 kistestvére, amely a QHD-s sorozatindító számos jó tulajdonságát megtartotta, viszont több erénye az árképzés áldozatává esett.

  • LG L80 - megy a levesbe?

    Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

  • LG L90 - ellentétek a családban

    Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

  • LG G2 - tapogatnivaló hátsó

    Ez is egy csúcskategóriás tepsi, de van rajta egy csavar: a hátuljára kerültek a vezérlőgombok. Ez könnyen megszokható, ráadásul más területeken is erős a koreai óriás.

Hirdetés