Érkezik a Harman Kardon Go + Play Micro

Pár hete olvasói kérésre teszteltük a Harman Kardon Go + Play névre hallgató hordozható iPod-hangszóróját, mely a visszajelzések alapján nem csak a mi, hanem olvasóink tetszését is elnyerte. Épp ezért sokak számára örömteli lehet a hír, hogy a gyártó nemrég bejelentette a hangfal utódját, a Go + Play Micro-t.

A dizájn nagyon hasonlít az előző modelljére, csak értelemszerűen kisebb lett az egész eszköz, ráadásul az új kialakítású dokkolónak köszönhetően az iPod Touch csatlakoztatásával sem leszünk gondban, sőt, mostmár az iPhone is szerepel a támogatott eszközök listáján. A közel 4 kilogramm tömegű hangszórónál a hordozhatóság még nagyobb hangsúlyt kapott, nyolc C típusú elemről üzemeltetve 18 órányi üzemidőt érhetünk el. Az extrák közé sorolható, hogy az USB csatlakozón keresztül a csatlakoztatott készüléket lehet szinkronizálni, a kompozit kimenetnek köszönhetően pedig az iPodon/iPhone-on tárolt videótartalmakat egy TV-n is megnézhetjük. Örömteli továbbá, hogy az energiatakarékosságra is odafigyeltek a tervezők: ha nincs eszköz a dokkolóban, a hangfal automatikusan alvó módba kapcsol, akkor is, ha hálózati áramforrásra van kötve.

A hangszóró teljesítménye és várható ára nem ismert, de valószínű, hogy végfelhasználói ára 100 000 forint körül fog mozogni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés