Elstartolt a Cubot minitelefonja

A Pocket tényleg apró zsebtelefon, amely elsősorban a stílusra megy rá.

Most, hogy a sztenderd okostelefon méret valahol 6,6" környékére lőtte be magát, kétségtelenül jól látni egy-egy minikészülék felbukkanását.


[+]

Az is igaz persze, hogy bár sokan vágynak apró zsebokosra, ha szélesre kell nyitni a tárcát, általában mégis a nagyobb képernyőjű, kényelmesebben olvasható típusokra esik a többség választása. A Cubot Pocket viszont nem csak mini, hanem egész olcsónak is ígérkezik.


[+]

Mennyire kicsi pontosan? Mindössze 58 mm széles, 119 mm hosszú és 12,5 mm vastag, 4"-es qHD+ panelt közrefogva. Véletlenül se keverjük össze a QHD+ felbontással, amely általában 1440 x 2560 pixelnél nagyobb képpontszámot jelöl: a qHD+ a 540 x 960 pixelt haladja meg.


[+]

Ehhez minden bizonnyal elég naftát nyújt majd a 3000 mAh-s telep, amely Type-C porton tölthető – az adapter mellett a kábel és némi leírás is került a pakkba. A Pocket lelke a négymagos Unisoc Tiger T310 SoC 4 GB RAM és 64 GB-os tároló társaságában.


[+]

Az apró ház jobbról két nanoSIM-et vagy egy nanoSIM-et és egy microSD kártyát fogad be és a 4G-képes telefon támogatja a B20-as frekvenciasávot is. Megvan a GPS modem, a kétcsatornás WiFi, a Bluetooth 5.0 és az NFC mobilfizetéssel.


[+]

A kamerás felhozatal elég szerény: az előlapra 5, a hátlapra egyke 16 megapixeles modul került. A sötétszürke-fekete, vörös-fekete és arany-zöld színkombinációkban elérhető Cubot Pocket a bejelentést követően júniusban kerül a polcokra várhatóan igen baráti áron. Addig is itt lehet tíz ajándék modellre pályázni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • CUBOT

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés