2018. május 24., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Phablet rovat

Hoppá, dupla kijelzővel érkezik a HTC U Ultra?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Venture Beat

A Google Pixelek remek kamerájával és két előlapi megjelenítővel hullhat le holnap a lepel az egyik HTC újdonságról, amit állítólag sikerült lencsevégre kapni.

Hirdetés

A visszaszámlálás lassan a végéhez közeledik, és egy utolsó, nagy adag kémhír még befutott az egyik holnap leleplezésre kerülő HTC okostelefonról. Az Ocean Note és U Ultra néven is emlegetett, várhatóan méretes phablet, illetve egy vagy több másik HTC mobil csütörtök reggel, magyar idő szerint 9 órakor mutatkozik be, a tajvaniak sajtóeseményét itt lehet majd élőben megtekinteni.


[+]

A U Play is elstartolhat a maga 5,2 hüvelykes FHD kijelzőjével és Helio P10-es hardverével, ám a figyelem középpontjában alighanem az U Ultra lesz, több okból is. A Venture Beat szerint ugyanis az 5,7 hüvelyk körüli, QHD-s kijelzőt egy LG V20-szerű, másodlagos megjelenítő is ki fogja egészíteni, a Kínában kiszivárgott képek alapján ahhoz hasonló funkciólistával.


[+]

Az U Ultra a manapság népszerű, mindenhol lekerekített formavilágot örökölheti meg fém oldalkerettel és látszólag üveg hátlappal. Arrafelé a kamerarendszer kissé samsungos karaktert adhat a phabletnek. Ez utóbbi állítólag 12 megapixeles lesz, pont azzal a szenzorral, amely a Google Pixelekben is remekel.


[+]

Az USB-C csatlakozással érkező masina viszont, ha a képek hitelesek, aligha kapja meg a minap kiszivárgott koncepcióvideón látható gesztusfunkciókat, oldalt ugyanis érintésérzékelő helyett, úgy tűnik, hagyományos gombok vannak.

Bár itt-ott a Snapdragon 835 is elhangzott a hardverfelhozatal kapcsán, a Venture Beat szerint a Snapdragon 821 használata sanszosabb, amit az Adreno 530-as IGP, 4 gigabájt RAM és 64 gigabájtos tároló egészíthet ki.

Ahány forrás, annyi tipp van, hogy mi mutatkozik be még holnap, így az Ocean Master, az Ocean Smart és a HTC X10 terméknevek is elhangzottak. Szerencsére már csak egyet kell aludni, hogy kiderüljön: kinek a kémforrása füllentett, és kié mondott igazat.

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.