Elindult a Nubia Z18 Mini értékesítése

Néhány napja mutatkozott be a Nubia Z18 Mini, és ahogy az a kínai, kedvező árú okostelefonokra jellemző, eleinte csak korlátozott mennyiséget tudnak belőle eladni, az első raktárkészleteket pillanatok alatt felvásárolják a gyártó honlapján regisztrált magánszemélyek, illetve jellemzően kereskedők. Ez történt most is, a 6/64 GB-os modell 72 000 forintnak megfelelő 1799 jüanért, a 6/128 GB-os variáns pedig 84 000 forintnak megfelelő 2099 jüanért vált elérhetővé, nagyon rövid ideig.


[+]

Aki a lehető leghamarabb szeretne egyet a Snapdragon 660-as, 5,7 hüvelykes kijelzővel szerelt, dupla kamerás, hátlapi ujjlenyomat-olvasós gépből, és az sem zavarja, hogy a kínai régiós modellekben nincs B20, a forráslinken április 25-én, azaz szerdán próbálkozhat legközelebb.

Azóta történt

Előzmények

  • Hét szűk esztendő vár a ZTE-re

    Az Amerikai Kereskedelmi Minisztérium hét évre eltiltotta az ZTE-t amerikai beszállítói komponensek vásárlásától, ami a telekommunikációs és a mobilos üzletágat is megroppanthatja.

  • Bemutatkozott a Nubia Z18 Mini

    Egy új generációt nyit meg a ZTE-hez tartozó márka újdonsága, noha az továbbra is érdekes, hogy mennyire nagy készüléket hívnak mininek.

Hirdetés