2019. február 19., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Tartozékok rovat

Elérhető az Apple 18 wattos gyorstöltője

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Apple

Már megvásárolható az Apple hálózati gyorstöltőfeje, amivel akár az új iPhone-okat is korrekt tempóban lehet regenerálni.

Hirdetés

Eddig is volt lehetőség az újabb iPhone-ok (a nyolcas szériától) akkumulátorának tempós töltésére, ehhez viszont a 30 wattos, 18 ezer forintos megoldás állt rendelkezésre, ami több szempontból is enyhe túlzás. A brandhez képest egészen kedvező áron került most forgalomba a 18 watt teljesítményű hálózati adapter, amihez ugyan még mindig szükség lesz egy kábelre, mert a töltőfej Type-C porttal szerelt, de az további 7 ezer forintért több méretben is beszerezhető.


[+]

Az Apple továbbra is csak egy 1 amperes, hagyományos töltőfejet csomagol a tisztességes áron mért pakkba a szokásos Lightning - USB csatlakozóval ellátott kábellel egyetemben, ami nem valami tempós.Eddig nem érkeztek adatok arra vonatkozóan, hogy a 29 dolláros áron, itthon pedig 12 ezer forintért megvásárolható gyorstöltővel mennyi idő alatt hány százalékot lehet az iPhone-okba és iPad Prókba tolni, a 30 wattos fél óra alatt 50%-ot tud. Valószínűleg ettől nem marad el a mobilokhoz inkább ajánlott megoldás teljsítménye sem.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.