Elérhető árú okosórát mutatott be a ZTE

Volt már okosórája a ZTE-nek, de a Tencent OS-alapokra épülő, kizárólag kínai piacon megjelent Axon Watch nem maradt kimondottan emlékezetes. Az Android Wear 2.0-alapokra épülő Quartz jóval komolyabb esélyekkel indul, hiszen egyrészt több piacon is elérhetővé válik, másrészt jelenleg az egyik legolcsóbb ilyen kütyü: a hasonló képességű LG Watch Style-hoz képest 20%-kal olcsóbb, nagyságrendileg 200 dollárért, 60 000 forint alatt startol szolgáltatóknál.

Megannyi további kép a kattintásra nyíló galériában! Megannyi további kép a kattintásra nyíló galériában!
Megannyi további kép a kattintásra nyíló galériában! [+]

A kedvező árképzésért cserébe fel kell áldoznunk az NFC-t és a pulzusmérőt, viszont van 1,4 hüvelykes átmérőjű AMOLED kijelző, IP67-es szabvány szerinti strapabíróság, 4.1-es Bluetooth, 802.11b/g/n-es Wi-Fi, GPS-vevő, gyorsulásmérő, giroszkóp és barométer is, mindez a jól ismert Snapdragon Wear 2100 (MSM8909W, 1,1 GHz) köré építve. Az európai premierről még nem esett szó, de jó esély van rá, hogy rövid időn belül legfeljebb Németországig kell mennie annak, aki egy ilyen órát szeretne.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ZTE

Előzmények

  • Itt az Android Wear 2.0 és a két új LG Watch

    Egy sor régebbi okosóra is megkapja a legnagyobbnak titulált Android Wear rendszerfrissítést. Bemutatkozott az LG Watch Sport és a Style, mindkettő roppant mutatós lett.

  • Okosórával készül a ZTE

    A Google megígérte, hogy az Android Wear 2.0 elstartolása számos új eszközt fog hozni, a kínai gyártó Quartz névre hallgató terméke lehet az egyik.

Hirdetés