Egyre több az infó a Galaxy S21 FE-ről

Csúszik a premier, de a termék ettől függetlenül valószínűleg készen áll arra, hogy bemutassák.

A chiphiány miatt kényszerülhetett arra a Samsung, hogy az eredetileg júliusra tervezett Galaxy S21 FE tömeggyártását megindítsa, és bár a mobilról szinte mindent tudni, konkrét időpont még mindig nincs a piacra dobással kapcsolatban. Mindenesetre a TENAA (kínai hírközlési hatóság) által között teljes specifikáció hozott új információkat, ezeket összeszedve nézzük át, milyen lehet az új modell. Az elődnél valamelyest kisebb méretű mobil 6,4 hüvelykes, 1080 x 2340 pixel felbontású kijelzőt kap, fizikai méretei 155,7 x 74,5 x 7,9 milliméter körül alakulnak.

Hirdetés

[+]

A hátlapi kameraszekció három elemből áll majd, 32 megapixeles főkamera mellé várhatunk 12 megapixeles ultraszélest és 8 megapixeles telefotót, tehát a főkamera felbontása jelentőset ugrik, de a segédek maradnak az elődhöz hasonló méretűek. A videófelvétel 4K-n marad, a szelfikamera pedig 12 megapixelesre csökken a korábbi 32-ről. A hardver minden bizonnyal a Snapdragon 888 vagy az Exynos 2100 lehet régiófüggően, a TENAA 8 GB RAM-ot és 128 vagy 256 GB tárhelyet jegyez, de korábban volt szó 6 GB RAM-os változatról is, szóval ez is valószínűleg régiófüggő lesz.

A 4370 mAh kapacitású akkumulátor nagyjából a méretesebb elődének felel meg, így összességében nem panaszkodhatunk rá, a töltés pedig 45 W-os elméleti maximummal és 25 W-os, dobozba csomagolt töltővel valósulhat meg. A nyári premierből azonban valószínűleg október lesz, addig a Samsung az új hajlítható modelljeire szánhatja a chipkapacitását.

Azóta történt

Hirdetés