Egyre kiforrottabbak a Huawei tervrajzai

A kínai gyártó ismét levédetett egy formatervet, ami egyre valószínűbb, hogy a következp hajlítható modell irányába mutat.

A Huawei újabb formatervet védetett le az Európai Unió Szellemi Tulajdoni Hivatalánál, ami lényegét tekintve nem tér el a korábban látott koncepciótól, csak sokkal részletgazdagabb. Cizellálták például a stylus megjelenését, ami már nem csak egy sematikus izé, hanem valódi érintőceruzára hasonlító eszköz, ránézésre akár rugós mechanikával.

Hirdetés

[+]

A készséget a roppant keskeny, valószínűleg csak értesítések korlátozott megjelenítésére alkalmas, két kamerával felszerelt másodlagos kijelzőből lehet előszedni, a készülék érdemi része, a nagy kijelző pedig továbbra is zavartalan, viszont már befelé hajlik. A négyes kamerarendszert a hátlapra tervezték, ami így egészen életképes megoldásnak tűnik, noha a külső kijelzővel ránézésre nem sok mindent lehet majd kezdeni azon kívül, hogy értesülünk róla, nyissuk ki a készüléket.

[+]

Hacsak nem vetnek be valami elmés szoftveres megoldást és rendezik a tartalmakat mondjuk függőlegesen. Akkor legalább nem csak azt látjuk, hogy ki az és milyen platformon, de nagyjából azt is, hogy mit akar. Mindezzel együtt Richard Yu kívánalmai szerint könnyebb, de masszívabb eszközre számítunk, mint a Mate X.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés