Egy lépéssel közelebb a MIUI 14 a nemzetközi modellvariánsokon

Egyelőre csak a béta tesztben résztvevők élvezhetik a stabil, Android 13-ra épülő rendszert, de hamarosan elindul az általános globális frissítés is.

Hirdetés

A MIUI 14 Android 13-as alapokon elsőként a Xiaomi 13-as szériával vált elérhetővé, egyes kínai modellek viszont szinte azonnal frissíthettek is a decemberi bemutatót követően. Hamarosan a nemzetközi szoftververzió is elérhető lesz, amint a korábbi béta tesztelők megerősítik, hogy minden rendben a MIUI 14.0.2.0 (TLCMIXM) verziószámú szoftverrel. A letölthető verzió egyelőre a nemzetközi forgalomban lévő Xiaomi 12-es készülékeken érhető el, a 12 Pro-ra nem.


[+]

A 4,43 GB-os csomag egyelőre vezetékes formában telepíthető, a tesztidőszak után viszont OTA frissítés formájában pakolhatjuk a készülékekre a januári biztonsági frissítéssel egyetemben, első körben a Xiaomi 12-es széria modelljeire. Ezt követően januárban még a Mi Mix Fold 2 és a Redmi K50 sorozat készülékei kapják meg a legfrissebb Androidra épülő, aktuális biztonsági csomaggal felszerelt pakkot, áprilisban pedig a táblagépek jelzik majd a megújulási lehetőséget.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés