Egy eddig ismeretlen Oppo is felbukkant a TENAA-nál

Új telefonok egész sora mutatta meg magát a héten a TENAA-nál, a kínai hírközlési hatóságnál, hiszen ellátogatott minősítési vizitre a „Samsung Tab S2”, a „Honor 7”, illetve egy új Oppo készülék, amely A51 néven töltötte ki a szükséges formanyomtatványokat. A bejelentés előtt álló okostelefon öthüvelykes képátlóval, HD IPS kijelzővel, négymagos rendszerchippel (talán a Snapdragon 410-zel), 2 gigabájt RAM-mal, 16 gigabájtos belső tárolóval és microSD kártyafoglalattal érkezhet.

Négymagos rendszerchippel, HD kijelzővel és Android Lollipoppal járt viziten az Oppo A51
Négymagos rendszerchippel, HD kijelzővel és Android Lollipoppal járt viziten az Oppo A51

A TENAA mérései szerint az eszköz 143,4 x 71,2 x 7,65 milliméteres és 160 grammos paraméterekkel rendelkezik; az utóbbi egy kicsit soknak tűnik a méretek tekintetében. Az előlapra 5, a hátlapra 8 megapixeles kamera kerülhet. Az Oppo R7-tel egy időben mutatkozott be a Color OS 2.1, immáron Android 5.0-s alapokon, és bár az A51-en futó szoftveres felület verziószámát nem jelölte a TENAA, a készüléken állítólag Lollipop fut, így az alapján lehet következtetni a friss Color OS-re. A készülék 1300 jüan környékén, azaz mintegy 60 ezer forintért startolhat el; hogy mikor, azt egyelőre nem tudni.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Oppo

Azóta történt

  • Kistestvért kaphat az Oppo A51

    A TENAA adatbázisában felbukkant az A51kc, ami ugyanúgy 5 hüvelykes kijelzővel startolhat el, mint az A51, ám felbontása csupán 540 x 960 pixel lesz.

Előzmények

  • Reklámfilmen az Oppo R7 és R7 Plus

    Nem bírta ki a hivatalos bejelentésig: az Oppo már a hétvégén megmutatta az Oppo R7 és R7 Plus készülékeket.

  • 483 dollárért lesz elérhető az Oppo R7?

    Két héten belül debütálhat az új, ultravékony kijelzőkeretekkel ellátott Oppo R7, ami a híresztelések szerint 500 dollár alatti kezdőárral érkezik.

  • Poszteren az Oppo R7 fémháza

    Várhatóan május 20-án mutatkozik be a sokat emlegetett Oppo R7, egyes pletykák szerint az R7 Plusszal egyetemben. Most már hivatalos képen is látni valamit a fémházas masináról.

  • Oppo Find 7a - Heaven Street Seven

    Ellátogatott szerkesztőségünkbe az Oppo új csúcskészülékének szerényebb változata, és alig bírtuk útjára engedni. A Full HD kijelzős és csúcssebességű készülék számos kellemes extrát rejt.

Hirdetés