Egy hátlapi e-ink kijelzős Xiaomi is lebukott

A furcsa szerzetről sok minden nem derült ki, talán prototípus, talán egy létező modell szivárgott ki.

Az orosz Yota mobilok annyira különlegesek voltak, hogy még Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin is beszerzett egyet a hátlapi, másodlagos e-ink kijelzővel felvértezett okostelefonból, a YotaPhone azonban nem teremtett divatot, talán túl szűk rétegnek imponált. Mégsem tűnt el az igény, hogy a telefon akkor is ki tudja jelezni a befutó értesítéseket, ha képernyővel lefele pihen az asztalon: az S7 edge-nek ívelt szélei vetnek színes fényt bejövő hívás esetén, egyik-másik mobil pedig hátlapi ledekkel villog, ha mondanivalója van.

Ez volna a hátlapi e-ink kijelzővel lebukott Xiaomi mobil
Ez volna a hátlapi e-ink kijelzővel lebukott Xiaomi mobil (forrás: AndroidPure)

A népszerű weibós szivárogtató, @KJuma most az alábbi, látszólag plasztikba bújt Xiaomi eszköz fotóját tette közzé, és máris kezdődhetnek a találgatások, hogy pontosan mi látható a képen. Talán egy hamarosan bemutatkozó okostelefon, keskeny e-ink kijelzősávval a hátlapon. Esetleg egy ilyen mobil korai prototípusa, ezért a kissé ipari forma. Netán egy hátlapra szorosan illeszkedő, e-ink tok, ilyen is volt már. Az AndroidPure szerint @KJuma a képet a „rég óta várt” és a 2016 feliratokkal látta el, bár ettől sokkal okosabbak nem lettünk, így marad a kíváncsiság, hogy mivel készül a Xiaomi a Mi 5c és a Mi Note 2 mellett.

Előzmények

  • Xiaomi Mi Band 2 - aktivitásmérő, kicsit bonyolultabban

    Pulzusszám mérő és kijelző is került az új Mi Bandbe, mégsem lett az alapvető aktivitáskövetésre kitalált karperec drága. Leteszteltük.

  • Xiaomi Mi 5 - ötcsillagos ajánlat

    Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.

  • YotaPhone 2 - nagy orosz forradalom

    Teljesen egyedi és roppant ötletes volt az előző Yotaphone is, de akadtak bőven hibái. A második generáció rengeteget javult, de még mindig nem tökéletes.

Hirdetés