Edge kijelzőt minden Samsung csúcskészülékbe?

A Samsung Galaxy S7 sorozatból az edge variáns jobban fogy a lapos megjelenítősnél, és ez annyira meggyőzte a gyártót, hogy a Note 7-ből, a kétféle prototípus ellenére végül csak az ívelt variáns kerül piacra. Ez némi kockázatvállalás, hiszen a két szélén lekerekedő megjelenítő még mindig nem örvend kifogástalan népszerűségnek, ugyanakkor lehetővé teszi például az oldalsó kávák csökkentését, ráadásul az edge panelek gyártása kezd egyre olcsóbbá válni.


A Note 7 csak ívelt kijelzővel lesz megvásárolható, és a sikerétől függően az S széria is lemondhat a lapos megjelenítős variánsokról [+]

Felvetődött a Samsungnál a lehetőség, hogy az ívelt kijelzőt az S széria fő ismertetőjegyévé tegyék, árulta el egy interjúban Koh Dong-jin, a gyártó mobilrészletének vezetője. A Samsung munkatársa ugyan hozzátette, hogy ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lesz lapos kijelzős S modell 2017-ben, a Note 7 visszajelzései mindenesetre komolyan elgondolkodtathatják a gyártót, hogy teljes mértében ráálljon az edge modellekre a zászlóshajók esetében.

Előzmények

  • Okostelefonos kamerateszt (2016)

    Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?

  • Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS

    A Samsung legújabb zászlóshajója ránézésre nem tűnik a haditengerészet forradalmának, a tavalyi flottaparancsnok mégis veteránnak érződik, amint a fedélzetre lépünk, pláne, ha a gépházba is lenézünk.

  • Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán

    A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.

Hirdetés