Hirde​t​é​s

2018. február 24., szombat

Gyorskeresés

Edge kijelzőt minden Samsung csúcskészülékbe?

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: The Korea Herald

Ha a Note 7 egyféle, ívelt kijelzős formavilágára a közönség ráharap, az S széria is elhagyhatja a lapos változatot.

Hir​d​eté​s

A Samsung Galaxy S7 sorozatból az edge variáns jobban fogy a lapos megjelenítősnél, és ez annyira meggyőzte a gyártót, hogy a Note 7-ből, a kétféle prototípus ellenére végül csak az ívelt variáns kerül piacra. Ez némi kockázatvállalás, hiszen a két szélén lekerekedő megjelenítő még mindig nem örvend kifogástalan népszerűségnek, ugyanakkor lehetővé teszi például az oldalsó kávák csökkentését, ráadásul az edge panelek gyártása kezd egyre olcsóbbá válni.


A Note 7 csak ívelt kijelzővel lesz megvásárolható, és a sikerétől függően az S széria is lemondhat a lapos megjelenítős variánsokról [+]

Felvetődött a Samsungnál a lehetőség, hogy az ívelt kijelzőt az S széria fő ismertetőjegyévé tegyék, árulta el egy interjúban Koh Dong-jin, a gyártó mobilrészletének vezetője. A Samsung munkatársa ugyan hozzátette, hogy ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy nem lesz lapos kijelzős S modell 2017-ben, a Note 7 visszajelzései mindenesetre komolyan elgondolkodtathatják a gyártót, hogy teljes mértében ráálljon az edge modellekre a zászlóshajók esetében.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hi​r​d​et​és​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.