Hirdetés
- iPhone topik
- Kamera előtt az iPhone 17 széria mintadarabjai
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- Hosszú bejegyzésben érvel a Nothing az UFS 2.2 mellett
- Fotók, videók mobillal
- A fa is jól áll a Motorola Razr 60-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy fotó, CMF Phone 2, három kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
drfedayn
tag
Csodálom hogy még nem jött "miert nem ezmegaz nyert hiszem az a legjobb meg különben is titeket a samsung penzel" komment..
#26 ja dehogynem jott
-
MK VII
veterán
Köszönöm a tesztet. Jó volt olvasni.
(#42) laci_csk
Egyáltalán nem mérvadó a P9 képei ebben a tesztben. Ne legyen csalódás úgy egy kamera, hogy csak ennyit tudsz róla mint amit ebben a tesztben sikerült produkálni. De hát ez a teszt nem is ment mélyen bele a fotós képességekbe.Itt vannak a P9 topikból f.lorand képei.
Vagy akár PAtr0n képei.
De az én képeimet is meg lehet nézni. Én annyira nem mélyültem még bele és látszik is egy két képen. Nem nagyon válogattam. És nem is csináltam utómunkát rajtuk.Nem csak automata mód létezik hál' istennek a P9-ben sem... Sokkal többet ki lehet hozni a kamerából mint amit ilyen tesztekben látni. Sok ebben a tesztben szereplő mobilról valószínűleg egy komolyabb teszt alkalmával kiderülne, hogy nem csak ilyen képeket tud lőni és jobb helyen zárna az eredményhirdetésnél.
-
Richie86
senior tag
Nagyon részletes teszt köszönjük! Én laikusként nem tudom/tudnám ennyire pontosan megfigyelni a különbségeket.
Bennem ami nagyon megmaradt a cikkből (és ez hozzá nem értő userként elég is), hogy ha csúcskészüléket akarok, és fontos a fotózás, akkor a Sony és Lumia kivételével bármelyikkel jól járok -
Shyciii
veterán
-
Ashitaka
tag
Na végre! Ez egy nagyon kellemes meglepetés,mármint a teszt. Köszönöm mobilaréna
-
laci_csk
senior tag
Nekem inkabb a huvej csalodas. Az kellett volna vegezzen az elso helyen hiszem Leica...
Ott nem kellett volna a pontokat elosztani kettobe mivelhogy ket kameraja van?
Vagy esetleg megszorozni kettovel. -
f(x)=exp(x)
őstag
Jó teszt lett!
Nekem az i6 képei nem tetszettek, de hát mint írtátok, kinek hogy.Saccco: kb. ugyanaz a kettő.
-
Saccco
nagyúr
Nexus 6P szerepelt a cikkben.
szerk.: Jogos, tényleg csak a stabi a különbség.
-----
Azért a OP3 szépen helytállt, az árat is figyelembe véve. A G5 nagy csalódás, így már biztosan kimarad nekem. Az Xperia sorozat folytatja a lecsúszást. A 6P meglepett, nagyon jól szerepelt.
-
gutriqper
tag
Jajj de jó teszt! Telefon kiválasztása esetén nálam a kamera mindig sarkalatos pont. Köszönöm a tesztet!!
-
Shyciii
veterán
Oneplus 3 kamerája kicsit nekem csalódás lett. Többet vártam tőle. Egyre kisebb az esély, hogy a Oneplus One, és Oneplus 2 után meg fogom-e venni. Az viszont biztos, hogy a jelenlegi Nexus 5X miatt a fotós képességek az egyik ok, ami miatt kitartok
Egyszerűen pazar fotókat készít a hátlapi kamera. Több tesztben is látni lehetett, de itt is ez derült ki.
-
fornettisuti
veterán
köszönöm a tesztet, már nagyon hiánypótló volt
-
Hallosz
senior tag
Le a kalappal, nagyon komoly igényes munkát végeztetek ezzel a tesztel!
-
Bibby
addikt
Szerintem a Oneplus nappali képei nem érdemelnek rosszabbat mint a többi, a szöveges értékelésben nem is lett lehúzva a többihez képest.
-
Lirion
addikt
Remek összehasonlítás, rengeteg résztvevővel és sok tanulsággal. A sony teljesítménye kritikán aluli, nem felsőkategóriához méltó ez a teljesítmény..
-
Ghard
őstag
Ha csak az első oldalt olvastad volna...
Egyik sem éri el minőségben a lumia 1020 szintjét, de nem is ez volt a teszt lényege.Szvsz egy 5,5 vagy nagyobb kijelzős mobil mérete még zavaróbb is tud lenni, mint a lumia 1020 vastag kamerája. Ami fájó pont ennél a mobilnál, az inkább a windows phone rendszer. Elég sivár az androidhoz képest.
-
maxxenergie
senior tag
Tényleg remek tesztek és cikk lett köszönjük
Nekem sima S7-em van, előtte Sony Xperia volt, hát ég és föld a két kamera, Sony kamerái kukába valók de tényleg/párom 2 éves S5-nek is kiváló volt már/, legalább is egy Prémium telefonhoz még viccnek is rosszak egy 20-30K kategóriában jó is lehetne
-
iMagic7
tag
A Sony már igazán tokonrughatna magát ...kozepkategoriaban nem állná meg a helyet ezekkel a képekkel...
N5x és 6p az idei év meglepetesei -
Tikakukac
titán
Remek cikk, megnyugodtam, Sonynál tényleg ki akarják nyírni a mobilos részt.
-
NiGrR
csendes tag
Remek teszt lett, köszönjük
-
Aryon87
félisten
válasz
planbmokus #24 üzenetére
Azert a G5 is jo kepeket csinal.
En nem erzek romlast a G4 utan..S7E nyilvan ki kell hozni elsonek...
N6p sztem jobb annal. -
Az előző bajnokot, a lumia 1020-at szerintem be kellett volna vennia tesztbe, hogy látszódjon a fejlődés. Mert gondolom volt némi
-
tomboy0013
veterán
válasz
Georgexy_hun #20 üzenetére
Van már egy régebbi tesztjük ezzel kapcsolatban. [link]
-
csirke3
csendes tag
Hiánylom a 808 PW-t a tesztből
-
laci_csk
senior tag
Köszi a tesztet!
-
rdt89
addikt
A teszt végén eladásra került a 10 telefon, az árából lett véve egy autó, amivel a naplementébe elautózott a tesztelő stílusosan.
Egyébként köszi a tesztet nagyon sok munka van benne és nagyon összetett igényes levezetéssel lezárva. Profi munka.
-
alex devil
senior tag
Frankó részletes teszt volt! Le a kalappal!
-
csaabz
őstag
Köszi a tesztet!
Az iphone szerintem alul teljesített a teszt képek alapján. 1-2 tesztben alig előzte meg az xperiát.
-
Heisenberg69
senior tag
Köszönjük a tesztet!
Ám a korábbi tesztekről adna valaki linket? -
tomboy0013
veterán
A legszebb az ugye hogy ugyanolyan kamera van a 6P-ben mint a fele annyiba kerülő 5X-ben. Így aki viszonylag jó árú jó fotós képességű telefont keres annak az 5X főnyeremény (70-ért is lehet már kapni). Én is nyúzok kb 4 hónapja egyet és kenterbe veri az elődjét ami egy 20mp-es Lumia 930 volt.
-
hito
nagyúr
Le a kalappal, hirtelen átfutva elég részletes és profi cikknek tűnik. Az eddigi mobilarénás nagy kamera tesztekhez képest mindenképpen fejlődés
-
Sword
őstag
Kemény meló lehetett, köszönjük
Ha esetleg lenne még valakinek egy kis ideje, a mobilok fejhallgatón, fülesen keresztüli hangminőségét tesztelhetné valaki. Persze tudom, hogy nem lesz olyan látványos, mint egy kamera teszt, de biztos vagyok benne, hogy az egyik legtöbbet használt funkció egy mobilon a zenehallgatás. Van méregdrága "flagshipem" aminek hangja egyszerűen siralmas, a fele annyiba kerülő másik telóm pedig nagyon szépen szól. Jó lenne eligazodni kicsit
-
cuebler
senior tag
6p tulajként nem igazán lepődtem meg, sok más tesztben méltatták, hogy a "csúcs-nexus" végre csúcs kamerát is kapott
inkább az új szereplők (htc10, lg g5 és huawei p9) viszonylagos gyenge szereplése furcsa. -
batai15
félisten
Látatlanban nexus 6 es htc 10nek szurkolok.
Elolvasva be is jött hogy bizony ezek itt is jó kis cuccok. -
tothmaxy182
őstag
EZAZ! Na végre! Ma már úgysem volt sok kedvem dolgozni! Ezzel elleszek 3-ig...
-
Obyboy
addikt
Azért mekkora már, hogy a Sony szenzorából mindenki jobbat tud kihozni mint maga a Sony...
-
bepe79
addikt
Az OP3-nak a vidózási képességeit eléggé lehúzták egy másik fórumtopikban. Nem tudom, az új szofttal mi a helyzet. lehet, hogy ezen a tesztkészüléken már az volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kilenc mobil száll versenybe a legjobb okostelefonos kamera címéért. Vajon a nagy nevek szoros csatáját hozza az összecsapás, vagy fű alatt kúszik be a győztes?
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7900 XTX GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Bomba ár! Acer Aspire E15 - Intel N2840 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest