Hirdetés

2018. december 10., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » Okostelefon rovat

Dupla kamerás BlackBerry a láthatáron

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Teljes QWERTY-billentyűzettel, tehát sejthetően a KeyOne utódjaként érkezhet az Athena fantázianevű mobil.

Hirdetés

A BlackBerry mobilos palettája egy ideje már a TCL kezében van, a tavalyi modellpaletta egyszerűre és átláthatóra sikerült: teljes érintőkijelzővel ott volt a Motion, fizikai billentyűzettel pedig a KeyONE. Ez utóbbi lassan egy éves lesz, utódjáról már érkeznek az információk, most egy renderképet is közöltek kínai források.


[+]

Az értesülések szerint Athena nevű kütyü az elődjéhez hasonló külsővel, kialakítással és csatlakozókkal, de előlapján a 3:2-eshez képest minimálisan megnyújtott, 16:10-es panellel jöhet, hátul pedig dupla kamerarendszer lehet rajta. Változásnak tűnik még, hogy minden gomb átcsoportosul jobb oldalra, tehát a bekapcsológomb, a gyorsgomb (Convenience Key) és a hangerőszabályzás is egy oldalon lesz, balról csak a SIM-tálcát lehet majd kivenni. Szinte biztos, hogy a szóköz gombba építve marad az ujjlenyomat-olvasó.

Hirdetés

Előzmények

  • BlackBerry Motion - mozgó üzletkötő

    Egyáltalán nem friss alapokra épül, de masszív, strapabírónak hat, mellette pedig elegáns, így szinte biztosan megtalálja a vevőkörét, ami szokás szerint elég szűk, de hűséges.

  • BlackBerry KEYone - ha az ember gombsort KEYone

    A csúcskategóriába Snapdragon 625-öt küldeni merész vállalkozás, de aki ezt a készüléket választja, nyilván nem a hardvert nézi elsőként.

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.