Dupla hátlapi kamerarendszeren dolgozik a Gionee is

Új Gionee készülékpáros bukkant fel a TENAA kínai műhelyében, ezúttal az S9 és S9T mobilok kerültek jóváhagyásra. Első pillantásra két dolog tűnhet fel rajtuk, az egyik, hogy ezek a mobilok sem estek messze az almafától, a másik pedig a dupla hátlapi kamerarendszerek megléte a kör alakú ujjlenyomat-olvasók fölött. Nagy különbség nincs a mobilok között, mindkettő 5,5 hüvelykes Full HD kijelzőt, 4 gigabájt RAM-ot, 64 gigabájtos belső tárolót, 3000 mAh akapacitású akkumulátort és Android 6.0 rendszert kapott.

Az S9 lesz az egyszerűbb, olcsóbb modell, a formaterv származása már ennyiből is egyértelmű
Az S9 lesz az egyszerűbb, olcsóbb modell, a formaterv származása már ennyiből is egyértelmű [+]

A különbséget a külső adottságokon kívül a processzor képzi, de csak órajel szempontjából, a drágább S9T nyolcmagos processzorát 2 GHz-re skálázzák, míg az S9-ét 1,8 GHz-re, és bár nyilvánvalóan nem ettől a 200 MHz-től lesz nehezebb a mobil, úgy tűnik, hogy az S9T azonos dimenziók (154,2 x 76,4 x 7,4 milliméter) mellett körülbelül 46 grammal többet, 200,8 grammot fog nyomni a másik modellnél.

A Gionee S9T afféle „Jet Black" prémiumváltozat
A Gionee S9T afféle „Jet Black" prémiumváltozat [+]

Megjelenésről, árazásról, a kamerarendszer technológiájáról még nem esett szó, mindenesetre izgatottan várjuk a fejleményeket.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés