Dupla hátlapi kamerára célozgat a Samsung

Hirdetés

A Samsungnak annyi részlege van és olyan szerteágazó tevékenységeket végez, hogy megbocsátható, ha az egyes szekciók nem hangolják össze sajtóhíreiket teljes mértékben. A Galaxy S8-ról egyelőre annyit tudni, hogy március 29-én érkezik, azt pedig már a kéminformációk és fotók teszik hozzá, hogy két méretben, de jó eséllyel egy hátlapi kamerával. Ezért is érdekes a Samsung Exynos alábbi Tweetje, ami nem jelenti azt, hogy mindjárt a következő csúcskészülék egy tulajdonságát leplezi le.

A chipset tervező csapat (a gyártás is házon belül folyik) összetéveszthetetlenül egy Samsung Galaxy készülék vonásaival demonstrálja, hogy aki (értsd: a partnerek, köztük a saját mobilrészleg) a 10 nanométeres node-on gyártott Exynos 8895 mellett dönt, az a dupla ISP (képfeldolgozó egység) révén két kameraszenzor egyidejű feldolgozására is számíthat. A magunk részéről mi nem vonnánk le azt a következtetést, hogy akkor a Galaxy S8 vagy a Note8 biztos a fenti, dupla lencserendszerrel érkezik, a Samsung Exynos mindenesetre szórja a #DualISP és a #DualCamera hashtageket, szóval ki sem zárnánk a lehetőségét. Olyat is láttunk egyébként, hogy két készülék közül a Plus utótagúnak jutott plusz egy kamera hátul, és elvileg az S8+ is bemutatkozik 29-én.

Azóta történt

  • Több innováció csak a Galaxy Note8-ban köt ki?

    Elhangzott korábban, hogy a Galaxy S8 kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval és dupla hátlapi kamerával érkezik. Időszűkében ugyanakkor a tippek szerint ezek csak az őszi phabletben kötnek majd ki.

Előzmények

Hirdetés