Csőre töltve a Samsung Galaxy A06

Megszerezte a telefon az FCC és Wi-Fi Alliance engedélyeit, megjárta a Geekbench tesztjét is.

Nem marad el idén sem a szokásosan második félévben érkező belépőszintű Samsung készülék. A Galaxy A05 és Galaxy A05s utódja értelemszerűen a Galaxy A06 lesz, a telefon pedig már több hatóság engedélyét is begyűjtötte, illetve futott egy kört a Geekbench tesztjén, melyből kiderült, ugyanarra a MediaTek Helio G85-ös platformra épül majd, mint elődje. Az SoC okán tudni azt is, hogy a Samsung belépőszintű ajánlata marad 4G-képes, az FCC adatai pedig annyit még hozzátesznek ehhez, hogy kétsávos Wi-Fi, valamint GPS és Bluetooth is van az SM-A065F/DS modell repertoárjában. A modellnévből pedig az is kiderül, hogy két SIM-kártyás telefonról van szó, bár ebben sincs sok meglepetés.

Hirdetés

A Galaxy A06-ról szóló első információk az FCC és Wi-Fi Alliance adatbázisábólA Galaxy A06-ról szóló első információk az FCC és Wi-Fi Alliance adatbázisábólA Galaxy A06-ról szóló első információk az FCC és Wi-Fi Alliance adatbázisábólA Galaxy A06-ról szóló első információk az FCC és Wi-Fi Alliance adatbázisából A Galaxy A06-ról szóló első információk az FCC és Wi-Fi Alliance adatbázisából (forrás: My Smart Price) [+]

A Geekbench tesztjét 6 GB operatív memóriával végezte el a telefon, ez a legerősebb modell lehet a kínálatban. Az FCC adatai szerint 4855 mAh-s akkumulátor van a készülékben, ennek tipikus értéke 5000 mAh, újból csak a szokásos. Változik viszont a telefon mérete, keskenyebb és alacsonyabb lesz elődjénél a maga 167,3 mm-es magasságával és 77,31 mm-es szélességével. A kompakt mérettől azért továbbra is távol áll majd, valószínűleg a 60 Hz-es LCD kijelző körüli káván vagy a kereten vékonyítottak egy kicsit a Samsung mérnökei.

Pontos megjelenési dátumot egyelőre nem ismerni, ahogy árazásról sincs egyelőre információ.

Hirdetés

Használt Galaxy készülékeket is elkezdett értékesíteni a SES.HU

PR A SES.HU webáruház Samsung mobiltelefonok, táblagépek és azok tartozékainak forgalmazásával foglalkozik már hosszú évek óta. A repertoárjuk néhány hónapja kibővült porszívókkal, TV-kkel, audioeszközökkel – valamint használt Galaxy okostelefonokkal is.

Előzmények

Hirdetés