Csábító specifikációval jöhet a Realme GT Neo2

Szeptember 22-én leplezik le, Snapdragon 870 rendszerchipjét és 5000 mAh kapacitású akkumulátorát pedig hivatalosan is megerősítette a gyártó.

A sima Realme GT Neo márciusban jelent meg, és bár a sima GT-ben lévő Snapdragon 888-at eggyel kevésbé combos MediaTek Dimensity 1200-ra cserélte, összességében tudtak neki egy olyan jó árcímkét találni, hogy még így is nagyon vonzó maradt. A szeptember 22-én érkező GT Neo2 is elsősorban a versenyképes árával nyerheti meg a tömegeket, miközben a hivatalos specifikációja igencsak vonzó: most már biztos, hogy a 3,2 GHz-es processzorral dolgozó Qualcomm Snapdragon 870 kerül bele, hosszú üzemidejéről pedig egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor fog gondoskodni, 65 W-os vezetékes gyorstöltéssel pedig mindössze 36 perc elegendő lesz a 100%-os töltés eléréséhez.

Hirdetés

[+]

A Realme fotóin egyértelműen látszik, hogy bal felső kamralyukkal szerelt készülékre várhatunk, állítólag a kijelzője 6,62 hüvelykes, Full HD+ felbontású AMOLED lesz, akár 120 Hz-es képfrissítéssel. A hátlapra három kamera juthat, de a pontos elrendezés nem ismert, a főkamera szinte biztosan 64 megapixeles felbontással várható, és lesz ultraszéles, illetve makrós segéd is. Az új szín a fekete/menta lesz, a hátlap üvegből készül és szaténfénnyel fog pompázni.


[+]

Ha ez a készülék, Android 11 rendszerrel, legalább 6/128 GB tárhelycsomaggal (de akár 12/512 GB-os opcióval), kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasóval megmarad a 85-100 ezer forintos szinten Kínában, abból ismét egy nagyon sikeres modell lehet, akár az anyaországon kívül is.

Előzmények

  • Realme 8 - az igazi nyolcas

    Volt már Realme 8 5G, Realme 8 Pro, de egyik sem volt különösebben izgalmas, vagy árazását tekintve kívánatos, most viszont itt a natúr Realme 8, ami a széria legjobb vétele.

  • Még egy Realme GT készül

    Újdonságra nem érdemes számítani, csak a Realme GT Neo töltésteljesítményét növelték meg.

  • Realme 8 Pro - valami régi és valami új

    Szinte mindent nyújt a Realme, amit a középkategóriában elvárhatunk, de nem tud az erős konkurenciával szemben felülkerekedni sem árazásban, sem tudásban.

  • Realme 7 Pro - gyorsétterem, menüvel

    5G nélkül, de korrekt hardverrel és sok apró extrával lépett piacra nálunk is a Realme 7 Pro, a kérdés csak az, hogy meg lehet-e győzni a vásárlókat, hogy egy itthon ismeretlen márkájú termékre voksoljanak.

Hirdetés