CES 2020: Új telefonnal jelentkezik a CAT

Ez még nem a hőkamerás csúcsszéria következő darabja, de természetesen a gyártó ismérveit magán hordozza.

Bővíti kínálatát a strapatelefonjairól ismert CAT, az S32 névre hallgató készülék azonban inkább a belépő szintű kategóriát erősíti a márkán belül. Ennek megfelelően hardveresen nem egy kimondottan erőteljes konstrukció, a négymagos Helio A20 chipset 12 nm-es csíkszélességen készül, tehát takarékosnak mondható, de egyáltalán nem mondható sebességkirálynak a mellérakott PowerVR GE8300-zal.


[+]

A termék természetesen megfelel az IP68-as szabványnak, strapabíró burkolatot kapott, HD felbontású, 5,5 hüvelykes kijelzője kesztyűben is kezelhető, a rendszer pedig Android 10, amely majd frissíthető lesz a 11-es változatra is. A telefonba 3 GB RAM és 32 GB háttértár került, hátul 13, elöl 5 megapixeles kamerát hord magán, a burkolat alatt pedig 4200 mAh-s akkumulátor látja el energiával több napon át az S32-t.


[+]

Két SIM-et kezel, de a bővítés csak akkor lehetséges microSD-vel, ha lemondunk a dual üzemmódról. Van benne NFC, 3,5 mm-es jack, 5.0-s Bluetooth, illetve kapott egy programozható gyorsgombot is az oldalára. Magyar árat egyelőre nem tudunk, mert csak tavasszal érkezik hazánkba, de külföldi források 300 euróról írnak, ami elég vaskos összeg egy olyan készülékért, amelynek a hardvere amúgy a 30-40 ezer forintos, de nem strapabíró okostelefonra jellemző.

Azóta történt

Előzmények

  • CAT S31 - a macska álmos

    A Bullitt új generációs CAT S szériájának gyengébb modellje valóban gyenge. Leszámítva a panel fényerejét és a burkolatot. Mert azok egyáltalán nem gyengék.

Hirdetés