CES 2015: Kezünkben az Alcatel Pop 2 (5)

Nem a CES-en került bemutatásra, de számunkra új készülék volt az Alcatel One Touch Pop 2 (5) elnevezésű masina, amely minden valószínűség szerint nem tudásával, hanem árával lóg majd ki az androidos okostelefonok táborából, úgyhogy ha eljut hazánkba, sanszosan ott is sikeres lehet.

A készülék processzorának pontos típusa nem ismert, de az biztos, hogy négymagos és 1,2 GHz-es órajelen ketyeg. A RAM mérete 1, a belső tárhelyé 8 GB, ez utóbbi memóriakártyával bővíthető. LTE támogatás van, a Bluetooth 4.0-s verziószámú, az akkumulátor 2500 mAh-s kapacitású, úgyhogy a több színben, többek között fehérben, ezüstben, szürkében, feketében, sárgában, kékben és zöldben is piacra kerülő gépben egyelőre nehéz lenne hibát felfedezni, főleg, hogy Android 5.0-t futtat majd. Azonban a kijelzővel sajnos akadnak gondok, az 5 hüvelykes képátlóhoz a 480 x 854 pixeles felbontás elég karcsúnak tűnik, főleg, hogy a panel színvisszaadás és egyéb képességek szempontjából sem tűnt kimagaslónak. Egy kellemes összeget tartalmazó árcédulával persze biztos, hogy sokan elnézik majd ezt a gyengeséget a Pop 2 (5)-nek.

Utazásunkat a BlackBerry támogatta

Azóta történt

Előzmények

  • Alcatel One Touch Pop D3 - minimálPOP

    Eredetileg az Alcatel az olcsó és egyszerű készülékekről volt ismert. Ezt a vonalat az okostelefonok között a Pop széria viszi tovább.

  • Alcatel One Touch Pop D5 - könnyen felejt

    Az Alcatel a felsőbb kategóriás eszközeik mellett továbbra sem felejtette el a kispénzű emberek igényeit, a D5 egy dual SIM-es okostelefon kedvező árfekvésben, kevéske memóriával.

  • Alcatel Pop S9 - nagy mérethez nagy telep

    A Pop S9 nem 9 hüvelykes táblagép, hanem 5,9 hüvelykes, középkategóriás phablet, amely rendszersebességben nem fogja megváltani a világot, üzemidőben viszont igen.

  • Alcatel One Touch Pop 8 - poptarisznya

    Baráti árú nyolchüvelykes táblagéppel rukkolt elő az Alcatel, amit vékony oldalkeret, elfogadható tömeg és 3G adatkommunikáció jellemez.

Hirdetés