Carl Pei saját kezűleg rak össze egy OnePlus Nordot

Mindezt pedig le is videózta nekünk - megannyi szétszedős tartalom után most jöjjön egy összerakós!

Ha érdekesebb mobil mutatkozik be a nagyvilágban, rendszerint hamarosan érkezik egy szétszedős videó, tematikus YouTube-csatornák tucatja épített már erre karriert. Nem alakult ez másképp a OnePlus Nord esetén sem, amiről a közel 6 millió feliratkozót számláló JerryRigEverything csatorna villámgyorsan hozott egy szétkapós videót, hogy szokásosan betekinthessünk a mobil felépítésébe, védettségébe, szerelhetőségébe.

Szétszedős videó már rengeteg van, olyanból viszont kevesebbet látni, mikor nem szétszednek, hanem összeraknak egy mobilt, pláne úgy, hogy ez a munka a gyártó alapító-vezérigazgatójához kötődjön. A OnePlus esetén beleférnek ilyen poénok, úgyhogy nézzük is meg, miként rak össze Carl Pei egy OnePlus Nordot. Elsőként a kamerarendszer kerül összeillesztésre, majd az előkészített, tömítőanyagok terén fóliával védett, kijelzővel egyben lévő kekeretbe kerülnek be az alkatrészek, elsők közt az alaplap, a kamera, a rezgőmotor, a kijelző alatti optikai ujjlenyomat-olvasó, majd bekötésre kerül az USB-cstlakozó, bekerül a SIM-tálca, elkészül az anetnnák belső kábelezése, helyükre kerülnek a szalagkábelek.

Az alsó nyákpanel takarójában helyezkedik el a multimédiás hangszóró, és ide tesznek egy indikátort, ami alaján fény derülhet arra, ha valaki házilag próbálja szervizelni a mobilját.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés