Bemutatkozott az LG GW520 és GT505

A kisebbik dél-koreai gyártó Angliában mutatta be a legújabb kifejezetten közösségi szolgáltatások elérésre kiélezett telefonját, melyek egyszerre több népszerű hálózat elérését is lehetővé teszik, ahonnan az értesítések és frissítések automatikus azonnali fogadására is képesek, de emellett a Microsoft Exchange ActiveSync támogatásuk révén az üzleti réteg azonnali levélfogadásai igényeit is képesek kielégíteni.

Hirdetés

A 2,8 hüvelykes érintőkijelzővel és teljes QWERTY gombsorral szerelt LG GW520 igazi újdonsága a LiveSquare funkció, mely a közösségi fórumokon legtöbbet keresett ismerősök gyors eléréshez animált ikonok elhelyezését teszi lehetővé a kezdőképernyőn. A zárt operációs rendszerű készülék emellett 3,2 megapixeles kamerát, 7,2 megabites HSDPA támogatást, fejlett böngészőt és sztereó Bluetooth modult is kapott.

A hagyományos gombsort nélkülöző LG GT505 érdekessége az előre telepített WisePilot navigációs szoftver, mely 30 napig ingyen használható. A jövevény a testvérénél nagyobb, 3 hüvelykes érintőkijelzővel és 5 megapixeles kamerával a fedélzetén érkezik, valamint beépített GPS és WLAN modullal is rendelkezik, ám HSDPA hálózatokon maximum 3,6 megabites letöltési sebesség elérésére képes.

Az LG GW520 és GT505 pontos megjelenési dátuma és ára egyelőre nem ismert, de annyi bizonyos, hogy először a angol vásárlók juthatnak majd hozzá a közösségi hálózatokhoz elérésére kihegyezett új modellekhez.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés