Bemutatkozott az LG G4 Beat, azaz a G4s

Hirdetés

Az LG hivatalosan is lerántotta a leplet legújabb középkategóriás okostelefonjáról. A bizonyos piacokon G4 Beat, meghatározott régiókban pedig G4s néven forgalomba kerülő készülék a G4 formatervét követi, a vállalat szerint pedig a kiváló funkcionalitást és a prémium dizájnt hozza el a középső árszegmensbe. A masina 142,7 x 72,6 x 9,85 milliméteres dimenziókkal rendelkezik, ebben kell megférnie az 5,2 hüvelykes, Full HD felbontású kijelzőnek.

LG G4 Beat

A motorháztető alatt egy nyolcmagos processzorral ellátott Qualcomm Snapdragon 615 chipset lakozik, az alkalmazások futtatását 1,5 GB RAM segíti. Kissé kellemetlen, hogy az LG újdonságába mindössze csak egy 8 GB-os flash tároló került, ám legalább nem maradt el a microSD bővíthetőség lehetősége. A hátlapra egy lézeres autofókusszal ellátott 8 megapixeles, az előlapra pedig egy 5 megapixeles fixfókuszos kamera került.

LG G4 Beat

A G4 Beat / G4s mobiltelefon 4G/LTE adatátviteli képességet garantál, az viszont kérdéses, hogy a 2300 mAh kapacitású akkumulátor milyen üzemidőt biztosít majd. A készülék először Franciaországban, Némeországban és Brazíliában kerül a boltok polcaira, ezután a világ számos más országában elérhető lesz. Árat egyelőre még nem közölt az LG.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG G4c - nem lesz rá büszke a testvére

    A dél-koreaiak idei csúcsmodelljéhez sajnos egyáltalán nem ér fel kistestvére, sem az 5 hüvelykes kijelző, sem a Snapdragon 410 SoC, és sem az árazás nem üdvözítendő.

  • Kibír-e két órát az LG G4 a víz alatt?

    Egy friss G4 tulajdonos kipróbálta, hogy mi történik az LG legújabb csúcskészülékével, ha víz alá kerül, és ott is marad.

  • LG G4 - nehéz rajta fogást találni

    A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.

  • Törésteszten járt az LG G4

    A TechRax máris kipróbálta, hogy az LG G4 mennyire bírja a strapát. Az első ütést még nagyobb gond nélkül elviselte a készülék, a másodiknál kezdődtek a problémák.

Hirdetés