Hirdetés

Bemutatkozott az Archos 50b és 50c

Két új középkategóriás mobillal rukkolt elő a mérsékelt árfekvésű megoldásairól ismert Archos, melyek a processzor típusától eltekintve szinte teljesen azonosak. A duó erősebbik tagja, az Archos 50c Oxygen 1,7 GHz-es nyolcmagos MediaTek processzor köré épül, míg az 50b burkolata alatt egy 1,3 GHz-es, négymagos MediaTek lapka teljesít szolgálatot 8, illetve a kisebbik modell esetén 4 vagy 8 GB belső tárhely társaságában. Az Android 4.4.2 KitKat operációs rendszer köré épülő készülékek közös jellemzője az 5 hüvelykes, 720 × 1280 képpontos megjelenítő és az 1 GB RAM, mely mellett Full HD videók rögzítésére alkalmas 8 megapixeles fő és 2 megapixeles előlapi kamera is rendelkezésre áll.

A két SIM fogadására alkalmas páros további közös jellemzője a 21 megabites HSPA+ modem jelenléte és természetesen a microSDHC kártyafoglalat sem hiányzik a repertoárból. A 7,64 milliméter vastag Archos 50c, illetve a 8,6 milliméteres Archos 50b burkolata alatt 2000 mAh kapacitású akkumulátor található, mely várható üzemidejéről egyelőre nincs hivatalos információ.

Azóta történt

  • Archos 40b Titanium - karcos harcos

    Sztereó előlapi hangszóróval és WVGA megjelenítővel bír az Archos kétkártyás kétmagosa, amely a belépőszinten próbál közönséget szerezni.

  • Archos 50 Oxygen - oximoron

    Az Archos csúcskészüléke is ellátogatott hozzánk, amely a minap tesztelt Karbonn Titanium X kiköpött mása, és ahhoz hasonlóan ellentmondásos készülék.

  • Bemutatkozott az Archos 50 Diamond

    Full HD kijelzővel, 4G LTE modemmel és 64 bites nyolcmagos processzorral érkezik a francia gyártó mérsékelt árazású „szelfi” csúcsmobilja.

Előzmények

Hirdetés