Bemutatkozott az Alcatel Flash Plus 2

A TCL tulajdonában lévő Alcatel főleg a OneTouch-szériájáról híres, ám 2014 szeptembere óta létezik a Flash névre hallgató sorozatuk is, amit először a Flash Plus, majd a Flash 2 követett, mindkettő tavalyi modell. Most pedig bemutatkozott a Flash Plus 2, ami egy teljes fémházas, középkategóriás phablet 5,5 hüvelykes 1080 x 1920 pixel felbontású kijelzővel. A burkolat alatt MediaTek Helio P10 (MT6755) chipset dolgozik nyolcmagos Cortex-A53 (4 x 1,8 GHz x 4 x 1,0 GHz) processzorral és Mali-T860MP2 grafikus gyorsítóval. Kétféle kiszerelés érkezik, az olcsóbbik variáns 2 gigabájt RAM-mal és 16 gigabájtos belső tárolóval működik együtt, a 30 dolláros felárért pedig 3 gigabájt RAM-ot és 32 gigabájtnyi tárolót kapunk.

Korrekt a felszereltség és az ár, viszont a hazai elérhetőség még kérdéses.
Korrekt a felszereltség és az ár, viszont a hazai elérhetőség még kérdéses. [+]

Az eszköz hátlapjára 13 megapixeles kamera került ledes villanóval megtámogatva, a szelfik 5 megapixeles felbontásban készülhetnek. Örömteli az ujjlenyomat-olvasó és a microSD kártya megléte, a 3000 mAh kapacitású akkumulátor pedig jó eséllyel kínál majd elfogadható üzemidőt. Az LTE-képes eszköz dual SIM-es, Android szempontjából pedig Marshmalow verziót tudhat magáénak.

A kütyü egyelőre csak a fenti képen látható arany/fekete és ezüst/fekete kombinációkban érhető el, a 2/16 gigabájtos változat 160 dollárba fog kerülni (körülbelül 45 000 forint), míg a 3/32 gigabájtos modellért 190 dollárt (54 000 forintot) kérnek, viszont az európai piacra dobásról még nem esett szó.

Azóta történt

  • Flash Plus 2 - mint a villám

    Az Alcatel sorozatából önálló márka lett a TCL berkein belül, amelynek legifjabb ajánlata fémházzal, erős hardverrel és ujjlenyomat-olvasóval száll harcba a közösségi csatornákon terjedő mobilokkal.

Hirdetés