Bemutatkozott a Sharp Aquos R

A Sharpról jobbára már csak a kiváló minőségű IGZO panelek kapcsán hallunk errefelé, noha tavaly is jelent meg új mobil a japán gyártótól, méghozzá egy középkategóriás, kifejezetten kis méretű, viszont magas kijelzőfelbontással bíró modell, a Aquos Xx3 mini.


[+]

A most bemutatkozó csúcsmodellt szintén kompaktnak hirdetik, noha a QHD felbontású 5,3 hüvelykes kijelzőhöz nem pont olyan kávákat szerkesztettek, mint az Aquos Chrystal esetében; a készülék 153 × 74 × 8,7 milliméteres dimenziókkal bír.


[+]

Nem a Xiaomi Mi 6 az egyetlen készülék, amely a legfrissebb hardveres komponensekkel mutatkozott be ma, az Aquos R Qualcomm 835-ös is lapkára épül, amihez 4 GB rendszermemória és 64 GB-os, UFS szabványú belső tárhely tartozik. A már említett QHD IGZO panel magas képfrissítési rátát mutat, valamint alkalmas HDR videók lejátszására is.

A Sharp nem állt bele a kétkamerás trendekbe, a 22,6 megapixeles, optikai képstabilizátorral felszerelt főkamera viszont széles látószögű, f/1,9 apertúrájú szenzort kapott, míg az előlapra 16 megapixeles kamerát terveztek. A C típusú USB csatlakozón keresztül tölthető 3150 mAh-s telep támogatja a Qualcomm Quick Charge gyorstöltési technológiáját. A víz- és porállóság a termékoldalon a következőképpen került megjelenítésre: IPX5 · IPX8 / IP6X jelentsen ez ebben a formában bármit is, a lényeg, hogy rendelkezik IP minősítéssel.

A készülékkel együtt a Sharp új intelligens asszisztense is bemutatkozott EMOP néven, egyfajta mesterséges intelligenciát megvalósítva, noha erről, ahogy az árazásról és az esetleges globális elérhetőségről eddig információkat nem közöltek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés