4,7 hüvelykes kijelzővel csábít a Sharp

Japánban mutatták be a Sharp legújabb okostelefonját, az Aquos Xx3 minit. A kütyü legfőbb vonzereje a kijelző lehet, hiszen 4,7 hüvelykes méretben kínál Full HD felbontású, természetesen Sharp IGZO technológiával készülő megjelenítőt, ami 469 ppi-s pixelsűrűségével kiemelkedik a méretkategória átlagából, beelőzi az iPhone SE-t és a Sony Xperia X Compactot is.

Számos színvariációban érkezik a kompakt méretű mobil
Számos színvariációban érkezik a kompakt méretű mobil [+]

A rendszer futtatásáért Snapdragon 617 chipset felel, ami nyolcmagos processzora mellé az Aquos esetén 3 gigabájt RAM-ot és 16 gigabájtos háttértárat kínál, ez utóbbi ráadásul microSD segítségével bővíthető. A hátlapjára 21 megapixeles kamera került f/1.9 apertúrájú lencsével, szelfik pedig 8 megapixelben készülhetnek.


[+]

Az adatkommunikációs képességekkel sem lesz gond, adott az LTE-támogatás, a kétcsatornás Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, a Bluetooth 4.2 és az NFC is. Az akkumulátor 2400 mAh kapacitású, miközben a telefon 135 x 67 x 8,6 milliméteres dimenziókkal bír és 135 grammot nyom. A dobozt kinyitva Android 7.0 Nougattal fog találkozni a végfelhasználó, de csak 2017 februártól és kezdetben kizárólag Japánban.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

  • Bemutatkozott a Sharp Aquos R

    A japán gyártó hosszú hallgatás után egy aránylag visszafogott csúcsmodellt dobott piacra, de valószínűleg csak a hazaira.

Előzmények

Hirdetés