Bemutatkozott a Samsung Galaxy J Max

Hirdetés

A Samsungnál sokszor már hónapokkal a megjelenés előtt olvashatunk pletykákat az új modellekről, ez azonban nem a J-szériára jellemző, ott általában a semmiből szoktak felbukkanni a termékek, ez nyilvánvalóan köszönhető annak, hogy a zömmel belépőkategóriás eszközökre jóval kisebb figyelem fordul, mint a zászlóshajókra. A Galaxy J Max esetén sem történt ez másként, egy váratlanul felbukkant fotó után szinte azonnal megtörtént a bemutató, még időnk sem volt azon gondolkodni, hogy méretes phabletet vagy kis tabletet köszöntsünk-e az újdonság személyében.

Korábban tabletnek hívtuk, most méretes phabletnek nevezzük: így mosódnak el a határvonalak.
Korábban tabletnek hívtuk, most méretes phabletnek nevezzük: így mosódnak el a határvonalak. [+]

A beszédhangszórónak és a dual SIM-nek köszönhetően telefonálhatunk vele hagyományos módon, így tulajdonképpen egy óriási phabletnek mondhatjuk a terméket, 186,9 x 108,8 x 8,7 milliméteres külső adottságaiból adódóan azonban valószínűleg nem köszönünk majd meg egy hosszú, kézben tartott telefonhívást, ráadásul a 4000 mAh kapacitású akkumulátornak köszönhetően nem is a pehelysúlyú termékek közé kerül be. Hardveres téren a középkategória alsó szegmensének tipikus értékeit láthatjuk, 16 gigabájtos belső tároló, 1,5 gigabájt RAM, 8 megapixeles hátlapi és 5 megapixeles előlapi kamera.

Bluetooth-headset mindenképpen ajánlott hozzá.
Bluetooth-headset mindenképpen ajánlott hozzá. [+]

Az LTE-képes, Android 5.1-es rendszerverzióval elstartoló készülék elsődlegesen az indiai piacon veti meg a lábát 13 400 rúpiás (azaz 60 000 forint alatti) áron, azonban nem kizárt, hogy a hazai vásárlók is találkozhatnak majd ezzel a termékkel, amihez még a sajtófotókon is kapcsolódik egy Bluetooth-headset.

Előzmények

Hirdetés