Bemutatkozott a Samsung első ODM készüléke

Hirdetés

Úgy tűnik, a Samsung is fontolgatja a bérgyártás, vagyis bérgyártatás bevezetését. Hiába rendelkeznek világszerte számos üzemmel, Indiában konkrétan a világ legnagyobb mobilgyárával, a kínai piacon rohamosan csökken a piaci részesedésük. A Strategy Analytics adatai alapján 1% alá esett a piaci jelenlét, érthető, hogy próbálnak faragni a költségeken, illetve a készülékek árán, amivel versenyképesek lehetnek a hazai gyártókkal szemben. Bár, a Xiaomival, Huaweijel, Oppóval és Vivóval szemben azért irtó nehéz lehet.

Samsung Galaxy A6s
Samsung Galaxy A6s [+]

A kínai piac előszeretettel preferálja a hazai gyártókat, bár az S9 kicsit javított a statisztikákon, a visszaesés tartósnak bizonyult. Így a Samsung most olcsóbb, bérgyártással előállított készülékekkel próbálkozik. De az sem kizárt, hogy ezzel együtt csökkentik saját termelési kapacitásaikat Kínában. A Galaxy A6s lett a Samsung első ODM mobilja, ami 73 ezer forintért kínál Snapdragon 660-as szettet 6 GB RAM-mal és 64 vagy 128 GB belső tárhellyel.


[+]

A dupla kamerarendszer mindkét eleme f/1,8 rekeszértékkel és 12 megapixellel dolgozik, a második szenzor viszont csak úgynevezett Live Focus portré módban üzemel. Az előlapi kamera valószínűleg 24 megapixeles, bár erről közelebbi információk nem nagyon vannak. A 18,5:9-es Super AMOLED megjelenítő egyébként 6 hüvelykes FHD+ felbontással, az akkumulátor pedig 3300 mAh. Ujjlenyomat-olvasó a hátlapon. A készülék valószínűleg kizárólag Kínában lesz elérhető.

Azóta történt

Hirdetés