Bemutatkozott a Red Magic Watch is

A Red Magic 6 mellett egy nem kifejezetten gamer tematikájú kiegészítőt is bemutatott a Nubia.

Tegnap mutatkozott be a Red Magic új generációja 165 Hz-es megjelenítővel, 120 wattos gyorstöltéssel, a legkomolyabb verzióban pedig 18 GB rendszermemóriával, megelőzve ezzel az Asus március 10-én várható készülékét. Fülhallgató idén (egyelőre) nem érkezett a Red Magic 6 mellé, okosóra viszont igen, ami nem kifejezetten gamer jellegű, sőt, egészen hagyományosnak tűnik.

A fémötvözet tokozású óra 1,39 hüvelykes, 454 x 454 pixel felbontású AMOLED panelt kapott, az érintésvezérlést pedig két korona segíti. Az óratest ezüst vagy fegyverszürke, szíjakból viszont ötféle lehetőség adott szolikon és bőr verzióban. Előbbi praktikusabb úszáshoz, amit az 5 ATM nyomástűrés tesz lehetővé.

Összesen 16 féle sportmód támogatott, a kültérieket pedig integrált GPS modem (Sony CXD5605) is segíti QZSZ és BeiDou kapcsolattal. Pulzust folyamatosan, véroxigénszintet alvás közben is mérhetünk, a foci mód pedig információkkal szolgál arról is, melyik pozíciókban voltunk a legaktívabbak. Egyébként lehet vele futni, sétálni és biciklizni (kin és bent is), kosarazni, evezni, túrázni, elliptikus trénerezni, jógázni, krikettezni, ha az általunk választott tevékenység egyik kategóriának sem felel meg, ott a kötetlen edzés.

A 30 grammos szerkezet a gyártó számításai szerint 15 napos üzemidőt hoz, visszafogott felhasználással 23 nap a max, folyamatos GPS kapcsolattal pedig 50 óra reális. A Red Magic Watch kezeli az értesítéseket és rendelkezik minden alapfunkcióval, amit elvárunk egy komolyabb aktivitáskövetőtől. A szilikon szíjas megoldásért 599 jüant kell fizetni (28 ezer forint), az elegánsabb, bőr szíjas kivitel pedig 699 jüanért (33 ezer forint) vásárolható meg Kínában március 11-től.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Nubia

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés