Bemutatkozott a Palm Treo 680

A Palm Inc. bejelentette a Palm OS operációs rendszert használó Palm Treo 680 okostelefont. A Treo 680 a negyedik okostelefon, amelyet a Palm az idén bejelent, és nagy érdeklődésre tarthat számot, meglovagolva a nemrégiben bejelentett Treo 750v harmadik generációs okostelefon hírét, amely Windows Mobile 5.0 operációs rendszert használ, és amelyet a Palm üzleti felhasználásra szánt Európában.

„A Treo 680 a helyes okostelefon választás mindenki számára” - mondta Ed Colligan, a Palm Inc. elnök-vezérigazgatója. „A Treo 680 kiválóan megtervezett telefon, amely remekül használható üzenetküldésre és levelezésre, gyors és egyszerű hozzáférést biztosít az Internethez, a kedvenc zenékhez és képekhez, és segít megtalálni az egyensúlyt az irodán kívül az üzleti- és a magánélet között.”


A Treo 680 alakja megegyezik a Treo 750v okostelefon alakjával, teljes QWERTY billentyűzettel, rezgő hívásjelzéssel, 320x320-as felbontású képernyővel rendelkezik a weboldalak, fényképek, multimédiás anyagok és egyebek megtekintéséhez. A Treo 680 alkalmazza a legutóbbi Palm újításokat is, mint például az egyedi telefon-felhasználó interfészt, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy előre beállított szöveges üzenetekkel válaszolják meg hívásaikat, új számokat ad a meglévő kapcsolatokhoz, és háromirányú hívásokat bonyolít le. A Treo 680 üzenetküldő alkalmazása összefűzött szövegként mutatja a szöveges üzeneteket, amely az azonnali üzenetküldéshez (Instant Messaging) hasonlóan teljes beszélgetéseket jelenít meg. A Treo 680 integrált levelezővel és böngészővel is rendelkezik, ezen kívül használható MP3-lejátszóként, camcorder és digitális kamera.

A Treo 680 okostelefon 64 megabájt memóriát tartalmaz, amely a felhasználók rendelkezésére áll. Ez közel a háromszorosa annak a memóriaméretnek, amely az eredeti Treo 650 okostelefonban volt. A felhasználók megnövelhetik a tárkapacitást bővítőkártyák segítségével akár 2 gigabájtig, amellyel már nagy méretű zenei vagy videófájlok is tárolhatók.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Palm

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés