Jön a Vodafone-Treo Windows alapokon

Érdekes eset a Treo 750v: a régebben kizárólag Palm rendszerekkel működő okostelefonok most Windows Mobile 5.0-át használnak, a buliba pedig beszállt a Vodafone is, így aztán tényleg csak a készülék kialakítása emlékeztet a hőskorra, amikor még a Treo 180 számított csodának.


Piros Windows

 

A 240x240 pixeles kijelző érintésvezérelt, a memóriabővítás miniSD kártyával oldható meg, a hátlapon pedig 1,3 megapixeles kamera teljesít szolgálatot. Az UMTS hálózatokon működő telefon állítólag szoftveres úton fejleszthető arra, hogy a Vodafone HSDPA szolgáltatását is igénybe vehesse. Nem csak ebben specializálódik a 750v a piros operátorhoz, hanem a szolgáltató üzleti funkció is könnyebben elérhetőek, ilyen például a Push E-mail, de a Palm rendszerből is loptak ötleteket a fejlesztők, amely az üzenetkezelésben nyilvánul meg, ugyanis mindig láthatjuk az adott illetővel folytatott SMS váltás előzményeit is. A biztonságra is nagy hangúlyt fektettek, ez a Security Feature Pack formájában materializálódik.
A Treo 750v először Nyugat-Európában tör be a piacra, de állítólag az év végéig mindenhol meg fog jelenni, reméljük, hogy itthon is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés