Belépő szintű notesztelefont mutatott be a TCL

Az integrált érintőceruzával szerelt TCL Stylus 5G egyelőre csak az Egyesült Államokban érhető el.

Hirdetés

Nem sok gyártó kínál készülékházból előhúzható érintőceruzával felszerelt modellt, a Motorolának van felső középkategóriás ajánlata (Moto G Stylus 5G (2022)), a Samsungnak pedig a Galaxy S22 Ultra csúcsmodell, és ezzel le is fedtük a komplett kínálatot. A TCL egy belépő szintű megoldással szeretne alternatívát nyújtani, de egyelőre csak az Egyesült Államokban és kizárólag a T-Mobile kötelékében.


[+]

A 6,81 hüvelykes, FHD+ LCD panel 60 Hz-en dolgozik és egy 13 megapixeles szelfiegységnek ad helyet a középre tájolt kameralyukban. Az ujjlenyomat-olvasót a bekapcsológombban kell keresni. A rendszert egy Dimensity 700 5G szett működteti 4 GB rendszermemóriával és 128 GB bővíthető belső tárhellyel. A hatalmas készülékbe (169,6 x 76,5 x 8,98 mm, 213 gr) már csak egy 4000 mAh-s telep fért a toll mellé 18 wattos töltésteljesítménnyel, de a 3,5 milliméteres jacknek azért szorítottak helyet.

A toll nem olyan fejlett, mint a Bluetoothos S Pen, de tud néhány szoftveres trükköt, mint a képernyőnagyítás, a GIF készítés és az elektronikus aláírások tárolása. A hátlapon négy kamerát találunk, ebből reményeket az 50 megapixeles szenzorhoz érdemes fűzni, amihez egy 5 megapixeles ultraszéles látószögű, egy 2 megapixeles makró és egy 2 megapixeles mélységérzékelő csatlakozik. A 258 dolláros (körülbelül 94 ezer forintos), egy nanoSIM-et befogadó, NFC-vel felszerelt készülék Android 12-vel érkezett.

  • Kapcsolódó cégek:
  • TCL

Előzmények

Hirdetés